Gensere for Petite Women: DOS så vel som ikke

Gensere for Petite Women: DOS så vel som ikke

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Gensere er en favoritt høst, så vel som vintertid i mange kvinners garderober. Men hvis du er petite, minner utbruddet av kjøligere værforhold om at gensere bare ikke er så smigrende. Det er gode nyheter her skjønt. Å være petite indikerer ikke deg kravet om å hindre at bylter elementer som gensere helt. Sjekket ut så vel som jeg viser deg nøyaktig hvordan du skal oppdage en genser som passer til rammen din.

Handle den petite avdelingen

Ikke gjør feilen til å kjøpe regelmessige gensere. De full størrelse gensere kommer til å være like store eller så godt lenge for deg. Petite-size gensere har normalt høyere vann, kortere ermer, samt mindre materiale over bæreområdet. Ikke undervurder disse forskjellene – sluttresultatet er en bedre, mye mer smigrende passform.

Unngå Dolman Sleeves

Dolman Sleeves, også referert til som “batwings”, må unngås hvis du er petite. Det overskytende materialet som ble oppdaget på ermene, vil sannsynligvis få deg til å se bredere så vel som kortere, i stedet for å ha den ønskelige effekten av å forlenge kroppen. Mens gensere definitivt ikke trenger å være huden tett, må de være tettsittende, med minimal løs stoff.

Pinne med kasjmere-type stoffer

Tykke strikker har en tendens til å få deg til å se kortere så vel som bredere enn du er. Jeg forstår at det ikke er utseendet du går for. For å forhindre en mote katastrofe, velger du nærmere genser materialer, for eksempel en myk og snug kashmir. Den ideelle kashmiren kan hjelpe deg med å oppnå den varme genseren, mens du fortsatt viser en slank, feminin figur.

Velg en smigrende hals

Gensere tilbys i en rekke nakkestiler som gir hvert stykke en følelse av karakter. En universelt smigrende hals for å prøve er V-halsen, som bidrar til å gjøre kortere damer vises høyere. Kvinner med pæreformede figurer kan også dra nytte av båtneckstiler, som gir illusjonen av bredere skuldre, visuelt balanserer øvre og underkroppen.

Cinch midjen med et tynt belte

Det ideelle belte kan hjelpe til med å definere midjen, så vel som å gjøre en genser, vises mye mer form som passer så vel som feminin. MERK Jeg sa det ideelle belte. Hold deg unna klumpete belter, da de gjør at de forkorter toppen av kroppen din. Hold deg til et tynt belte over genseren din. De er super trendy ideell nå, så vel som ekstremt riktig for din petite figur. Velg en solid farge Styling for å få figuren til å vises slankere.

Du trenger ikke å kompromittere stil for å ha en komfortabel genser. De ideelle valgene gjør forskjellen mellom frumpy så vel som elegant. Bruk gensere stolt denne høsten, så vel som elsker metoden du ser i dem.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>