Oppdatert! Våren må ha: Mistet

Oppdatert! Våren må ha: Mistet

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Det magiske verktøyet som holder ansiktet ditt ser og føles friskt i selv den heteste varmen? Det eksisterer, og du trenger absolutt det i kosmetikkposen i vårsesongen. En festival babe hemmelig som er omgjort til et varmt vær stift for alle, hydrerende tåker kan spare dagen på mer enn en anledning.

Hold sminken din glødende og DEWY, huden din fra tørking og svette fra å infiltrere din engelske hudfarge med dette buzzed-om skjønnhet essensielle – og med så mange pålitelige navn som hopper på bandwagon, er du sikker på å finne din perfekte passform.

Mario Badescu ansiktsspray

Ansiktsspray med Aloe, Urter og Rosewater, $ 7, Ulta

Med 7000+ vurderinger har denne rimelige Misteren tjent en 4,7-stjerners rating fra Beauty-entusiaster. Formulert med Aloe, Urter og Rosewater, Fukter tåken, fuktighet og bidrar til å sette sminke. Det er duftende skjønt – og mens mange brukere elsker duften, bør du prøve et annet produkt hvis du er følsom for lukter.

Bedre ansikt tåke

D20 ™ Hydrering Spray, $ 33, Janiredale

Low-30s-serien er hva du forventer for en flaske som er multi-tasking. D20 Hydrering Spray har en helt naturlig blanding av ingredienser som er utformet for å klumpe huden din. Du kan også bruke den på sminkebørstene dine for å slå øyenskyggen til eyeliner.

Insta Natural Rose Water Spray

Instanatural Rose Water Facial Mist, $ 14, Walmart

Oppdater ansiktet ditt, balanserer din pH og beroliger irritasjonen med den vanlige rosevannet. Du kan også bruke den i håret ditt eller fjerne sminke! Den passer for alle hudtyper og bærer en svak naturlig rose duft. I tillegg kan du få det på Walmart.

Har en pålitelig tåke vi savnet? Gi oss beskjed i kommentarene!

Dette innlegget om ansiktsfallet ble omskrevet i januar 2019.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>