Ja, tykke jenter kan bære fargede jeans

Ja, tykke jenter kan bære fargede jeans

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Da jeg ba om å skrive om hvordan du skal ha fargede jeans hvis du er pluss-størrelse, så Kathryn og alle ganske så på meg litt rart. Ok, mye rart. I utgangspunktet trodde de det kunne være som noen som ønsket å skrive om biler som aldri hadde drevet en. Hvilke forslag kan mitt ikke-pluss-størrelse selv muligens tilby om fargede jeans for pluss-størrelse kvinner? Massevis.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Damer, her er en liten hemmelighet: det pleide å være 70 mye flere pounds av meg. Jepp. Så jeg vet om noen av utfordringene pluss-størrelse gals kan møte i deres søken til 1. finne fantastiske stiler og 2. Bruk dem godt.

Trinn til side, tynne minner; Curvaceous Bods kan også helt rockede bukser.

Slik gjør du det utseendet:

Slik bærer du fargede jeans

Vi alle elsker å få gode fargetoner

Blå Essence Colored Twill Skinny Jeans, $ 98 fra Nordstrom

Lysere farger gjør noe som ser større ut. Bra for veggfarge i en studioleilighet, ikke så mye for kroppsbevisste. Hold deg unna bleke nyanser som lysgulv eller myke fersken; Vi er i mørke greener, dype purpur og intense blues. Mørkere nyanser har en tendens til å “glatte” ut humpete flekker eller redusere buler.

Kaste en passform

DKNY Jeans Plus Size Soho Skinny i Maui, $ 98 fra Zappos

Jeg bryr meg ikke hvilken stil som er i eller hvilken størrelse du er, iført feil størrelse kan se, vel, latterlig. Jeg pleide å prøve å klemme størrelsen min. For ikke å nevne føler seg veldig ubehagelig. Og det virker omvendt. Å gå for store gjemmer disse kurvene – flaunt som bodde, ikke dekk det opp.

En bluss for stil

Linen Seam Pant, $ 34.50 fra Ashleyewart.com

Vi elsker flared ben for deres evne til å kle seg opp og skape benlengde ensartethet. Den kontinuerlige strømmen av materiale er hip-to-toe perfeksjon for pluss-størrelse damer som vil ha mye mer benrom.

Topp det av

Vince Camuto blandet utskriftstank, $ 79, fra Nordstrom

Ok, så vi vil virkelig ha fargede bukser, men noen av oss har mye mer i mageavdelingen enn benavdelingen. Hva å gjøre? Takk, takk trykte tanker (hender utstrakt, gjentatt bøyning i takknemlighet)! Mønstrene tegner øynene oppover og vekk fra “problem” områder. Velg de med materiale som faller under midjen for dekning i alle de beste stedene.

Bakrevisningsdekning

Bellatrix Tab Sleeve til, $ 68 fra Nordstrom

Seriøst er det noen på planeten som ikke har noe problem med rumpa? Jeg mener, ingen jeg vet er en buttmodell eller strutting rundt i thong bikinier (selv om jeg så en 85 år gammel mann sport ser på en badeland en gang, men minnet gir meg fortsatt nattet terrors, slik at samtalen vil Stopp best her, tusen takk).

Under alle omstendigheter har vi alle noe problem med det, og i noen tilfeller er det beste å dekke opp søppel i kofferten og kalle det en dag. Pair en Hiney-skjuler høy lavt topp som den ovenfor med fargede bukser og voila! Butt-be-borte.

Har et favorittpar fargede bukser? Fortell oss om det og gi oss beskjed om hva du gjør for å få utseendet.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>