Ponytail Styles: Fem Awesome Styles

Ponytail Styles: Fem Awesome Styles

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Jeg er en stor fan av hestehale stiler: de er enkle å bære og krever liten prep tid. Men iført den samme gamle hestehale kan det være bra, kjedelig. Så her er en titt på fem oppgraderte måter å ha på seg en hestehale som vil holde ting interessant i sommer.

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Min fav fem hestehale stiler

1. Wrap rundt

Kilde: Style.com.

Husk denne gamle favoritt? Alt du trenger er noen få bobby pins og et hår elastisk. Slik lager du det:

Glatt håret ditt tilbake til en middels høyde hestehale med litt hårspray eller lett gel for å dempe flyene dine.
Ta deretter en liten del av din ponyhale fra bunnen.
Wrap den delen rundt bunnen mange ganger, pinning som du går.
Du trenger bare tre eller fire bobby pins for en fast hold. Pin et par Partway gjennom din vikle og deretter to mye mer for å holde nede endene.
Du må kanskje glatte den innpakket delen for å dekke pinnene.

2. Legg til et hodebånd

Kilde: Style.com.

Å legge til et bånd eller hodebånd rundt hodet ditt er den enkleste måten å kle på en hestehale på. Den fantastiske tingen om denne styling teknikken er at du kan trekke håret tilbake til et høyt, middels eller en lav hestehale og fortsatt ha plass til et pent hodebånd. Hvis du bruker et bånd, bare vær sikker på å trygge den med noen få bobby pins slik at den holder hele dagen. For ekstra interesse, del håret på siden.

3. Pile det på

Kilde: Style.com.

Hvem sa hestehale ikke kan være glamorøse? For dette utseendet, legg hestehale så høyt som du muligens kan på hodet, men ikke trekk det hele veien gjennom på slutten. På dette tidspunktet må du ha hår som ser ut som en løkke på toppen av hodet ditt. Ta et stykke av løkken og fest den ned og gjenta hele tiden i ingen bestemt rekkefølge. Dette bidrar til å skape en lunefull rotete bolle som du kan bære på jobb eller ute med venner.

4. Legg til fletninger

Kilde: Style.com.

Del håret ditt hvor som helst, så ta en klump og flett den. trekke det hele tilbake i en hestehale. Tillegg av fletten gir et snev av raffinement. Du kan bruke en fransk flette eller en enkel flette for denne teknikken. Du trenger ikke engang en liten håret elastisk å knytte flette av på slutten. bare putt den inn med resten av håret ditt når du endelig trekke den tilbake for å gjøre hestehale.

5. Rope flette

Kilde: Tumblr.com

Et tau flette er forskjellig fra de fleste fletter i at du bare trenger å skille håret i to deler i stedet for tre. For å oppnå dette ser:

Trekk håret i en høy hestehale, og legger hårspray eller gel som nødvendig for å få en glatt utseende.
Deretter skille håret i to seksjoner.
Vri begge delene klokken separat til du er omtrent halvveis ned.
Deretter vri de to delene med hverandre mot klokken til du kommer til bunnen av håret. Det høres komplisert ut, men alt du gjør er å vri håret i motsatte retninger fra hverandre for å oppnå dette utseende.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>