Oppdatert! Makeup Baking: En rask how-to

Oppdatert! Makeup Baking: En rask how-to

deler

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Du bruker nok timer på YouTube-ser på appell, og du begynner å lære en ting eller to. (Vi er ikke besatt … vi sverger, det er alt i navnet på forskning.)

For det første er det en massiv utheving / konturstrend som skjer ideell nå. og to, denne trenden er avhengig av å skjule. Og enhver skjønnhet fiend verdt hennes Epsom salt vet at skjuling kan være vanskelig på huden.

Det delikate området under øyet er ofte den mørkeste på ansiktet, og med mindre du fortsatt er tenåring, er fine linjer og rynker ekstra faktorer for å bekjempe. Så hvordan er klage guruer lynet, lysende og utjevning med concealer? Det er ikke internett magi. Det er en trendy sminke teknikk kjent som baking.

Sminkebake-teknikken

Så, hvorfor kalles det baking? Vel, det er noen sminke lag og innstillingstid, AKA koktid, involvert. Denne hemmeligheten – som mange av de andre instagram-berømte trender – ser litt dumt først. Men hvis du kan komme forbi de pulveriserte flekkene og ventetiden i mellom trinnene, kan du se på en feilfri kamuflasjonsjobb som virkelig hjelper ansiktet i bilder og IRL.

Baking, trinnvis

Bruk fuktighetskrem, øyekrem og primer som normalt.
Påfør din concealer i ett lag eller flere, til din smak. Prøv under øyet, og litt på pannen, Cupids bue og / eller hake. Glatt det ut til fløyelsaktig perfeksjon med ditt valg av en klageblender, børste eller bare fingrene dine.
Trykk ut alle dine fine linjer og rynker. Pass på at du er fornøyd med resultatene, fordi det neste trinnet forsegler avtalen.
Pakke på pulveret. Ta en myk børste og ditt favorittinnstillingspulver og dekk opp alle dine skjulte områder. Dette er den ene kosmetiske teknikken hvor en tung hånd er best-det handler om et tykt belegg av fint, løs pulver.
La det sitte hvor som helst mellom 10-30 minutter.
Flett lett bort det gjenværende pulveret som ikke har bosatt seg i concealeren.

Normalt setter de tunge laget av concealer deg i fare for å se caked og krøllet i kort rekkefølge. Men det laget av pulver gir deg en jevn, klumpet polsk.

Din sminke baking toolkit

Revlon Photoready Concealer, $ 5.99, Target

Nyx Professional Makeup HD Etterbehandlingspulver, $ 5,99, Target

Real Techniques Instapop Face Pensel, $ 9,99, Target

Dette innlegget om sminkebaking ble oppdatert i januar 2019.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>