Gale t-skjorter fra fjoråret

Gale t-skjorter fra fjoråret

Ja, vi vet at 2011 er i ferd med å blåse i ansiktene våre og t-skjortene jeg skal snakke om er som gammel mote nå, det betyr ikke noe, Coz du kjenner meg, jeg liker den gamle … vet du hva de sier? Hvis du vil bli kjent med fremtiden, må du huske å vite fortiden først. Svaret på denne er ganske enkelt, alt gjentar seg, og dette er et faktum.
Tilbake til det viktigste emnet, T-skjortene. Vel, de vanvittige T -skjortene er disse, i det minste sier dette et viktig nettsted:
T -skjorter med skjortscrazy t -skjorter med t -skjorter t -skjorter t -skjorter T -skjorter
OK, så mye som jeg prøver å se den kontroversielle og krenkende ut av denne t-skjorten, på noen av dem, kan jeg bare ikke se.
Buuut, t-skjorten som gjorde meg sint og fikk meg til å tenke at menneskene som skapte denne t-skjorten må være virkelig trist, er ingen homo. Det er mye hat angående det homofile folket, i verden, og dette må stoppe for å ha et sivilisert samfunn. T-skjorten med voldtektsofferet er veldig rørende, og jeg kan se poenget med skaperen, selv om jeg ganske kjenner hele samlingen, og det blir mer og mer støtende av hver t-skjorte.
Resten, det får jeg rett og slett ikke. Hvorfor så kontroversiell? Det sømmer for meg som en hvilken som helst annen t-skjorte … men hei? Hvis gutta sier at t-skjortene er kontroversielle, må jeg være en slags djevel, ikke kunne se kontroversen … de fleste av t-skjortene her liker jeg tilfeldigvis … foruten de som er nevnt tidligere. Vel, det er det …

0/5 (0 anmeldelser)

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>