Hva du skal ha på en klient som tilfredsstiller

Hva du skal ha på en klient som tilfredsstiller

, så du har fått hele arbeidstøyet ned for en rutinemessig dag på kontoret, men nå vil manageren din at du skal begynne å vinne så vel som å spise kunder, så vel som deg ‘ Re som … ummm er erfaringssikkerhetsprogrammet som tar søkere? Fordi jeg ikke har noe å ha på meg.

Hvis du så ideene mine på intervjudlær forrige uke, er det verdt å merke seg at alle de samme grunnleggende politikkene gjelder for klienttilfredsstillende antrekk: (1) Du bør bruke et godt passende, skreddersydd ensemble; (2) Du bør være i polerte, funksjonelle sko; (3) Du bør gå for minimalt, oppstyrsfritt hår, negler samt sminke; I tillegg til (4) må du overflate alt med enkelt, tradisjonelt tilbehør. Men mens intervjuantrekket ditt sier “Jeg er ikke en øksemorder som det fremgår av denne skarpe grå drakten, så du må mest sannsynlig la meg jobbe for deg,” krever du en klient som tilfredsstillende antrekk som sier “noen betaler meg for å gjøre ting For dem, så vel som de også har bestemt at min pro-friske stil så vel som sosiale ferdigheter over gjennomsnittet ikke vil ydmyke dem offentlig, så du må lytte til hva jeg har å si. ”

Er du med meg? Vi sikter litt høyere med denne.

Nå som du har oppgaven og har tjent plikten til å representere virksomheten din foran nåværende så vel som potensielle kunder, kan det være lurt å ta din profesjonelle stil opp et hakk fra arbeiderbie til kvinnesjef.

Mens du vil være ren, skarp så vel som konservativ, illustrerer dagens ensemble at du kan introdusere litt mer farge og stil i utseendet ditt etter klientmøter. Ved å forsterke ting litt opp, kan du subliminalt sende beskjeden om at din evne til å binde en beskåret dobbeltbrystet svart blazer og laksehjede kjole sammen med en koordinerende svart så vel som gull midtseksjonsbeltet er sikkert et bevis på innovativ tenking, gode analytiske ferdigheter så vel som støydømmekraft. Ikke sant?

OK kanskje ikke i de presise vilkårene, men det er ingen bekymring som ser ut som ikke bare visuelt forsterker kommandoen over innstillingen din så vel som emnet, men den forbedrer også din egen selvtillit så vel som selvfølelse. Og vi handler om de store følelsene, her.

I motsetning til å kle deg til et intervju, på dette tidspunktet forstår du selskapet ditt, du forstår kollegene dine, så vel som du mest sannsynlig forstår kundene dine også. Selv om du fremdeles vil sørge for at du er kledd ordentlig så vel som profesjonelt, er du nå i stand til å ta mye mer avanserte stylingbeslutninger utover den grunnleggende Gray/Navy/Black -drakten.

Men når du går utover kakekutterkontoret, hvor begynner du? For kvinner kan dette være en terningaktig prosess, spesielt hvis du jobber i et formelt miljø, siden du ikke vil gå så bra i fantasiavdelingen samt ofre polsk eller profesjonalitet. Begynn med å tenke veldig nøye på publikum. Når du er tilfredsstillende med klienter, vil du kjole til nøyaktig samme nivå som klienten, eller ett nivå over. Hvis du er tilfredsstillende med draktturen, vil du ikke være i denim så vel som en blazer. Imidlertid, hvis du er tilfredsstillende med hettegenser-gründere, kan det hende at du ikke vil være i en formell svart drakt. Feil alltid på den mye mer formelle siden, men ikke overdriv.

Når du har funnet ut det grunnleggende om hva som er riktig å ha på møtet, kan du ha det moro med farger, trykk så vel som struktur innenfor disse grensene. Med en konvensjonell silhuett (som skjedekjolen min i dag), har du mye mer plass til å være livlig med trykk så vel som farge – noe som forutsetter at du ikke går kjernefysisk så vel som å begynne å fargeblokke neoner. Da jeg aller første jobbet i finans i NYC, ble jeg plutselig trukket inn i en klient som tilfredsstillende da jeg brukte en (i utgangspunktet) neon -korallbluse, i tillegg til at klienten spurte: “Så er batterier inkludert eller tilbudt individuelt å holde den toppen ? ” Morsom, bro. Beskjed mottatt.

I stedet for den grunnleggende Black Fit-jakken (som denne) som jeg kan ha på et intervju, valgte jeg en beskåret, bouclé, dobbeltbrystversjon. Strukturen på jakken spiller godt med strukturen til den bleke lakserosa kappekjolen med arkitektoniske linjer som gir den litt ekstra oomph enn din gjennomsnittlige slette Jane -skjede. Jeg giftet meg med de to sammen med et svart så vel som gull midtseksjonsbelte, samt svart tilbehør. For fottøy, selv om jeg kan bruke et tradisjonelt par grunnleggende svarte pumper til et intervju, gir dette par dybde ankelstropppumper litt mer rente for et klienttilfredshets ensemble.

Jeg delte denne lakseskjærkjolen best for klientmøter på Instagram nylig som en del av mine kontinuerlige 30 kjoler i 30 dagers serie. Det er virkelig fra Lease the Runway, en tjeneste jeg har brukt mange ganger til spesielle arrangementer (bryllup, formelle arrangementer, blandede drikkefester, etc.). Imidlertid er jeg bare nyligY avdekket valget av plagg så vel som tilbehør til andre arrangementer (som arbeidsbegivenheter) også. Hvis du vinner så vel som å spise kunder på REG, må du sannsynligvis investere i noen klientklare ekspertklær som du kan få mye utnyttelse av, som alle kjolene jeg har gitt nedenfor (spesielt dette til salgs!). Imidlertid, hvis disse servicehendelsene bare skjer når du er på en stund, kan det være et mye mer økonomisk alternativ å leie den ideelle antrekket. RTR har en masse brikker som er utrolig for arbeid, inkludert kjolen jeg bruker i dag. De har også mange blazere, blyantskjørt, bukser, samt til og med jumpsuits som også kan i form av utgiftene.

Kjole: Moschino c/o Lease rullebanen | Jakke: c/o St. John | Sko: SJP Collection | Belt: gammelt, likt her, akkurat her i tillegg til enda mye mer her | Bag: M2Malletier | Armbånd: gammelt, likt her | ØRINGS: Juliet & Business | Lips: Nars (Bansar)

< >

Ytterligere favoritter som er best for kundemøter:

Forrige vare

1 av 25

Neste vare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>