Kanskje jeg bare er cranky

Kanskje jeg bare er cranky

Kanskje jeg bare er en cranky person uten lykke og ingen indre lys, men når nettsiden din sier “En romantisk flytende omfavner til hver av dere”? Jeg vil mocke deg. Beklager, det er bare slik det er. Uansett, denne flyktige duken her som leter etter å være en kjole (ikke bekymre deg, Tommy Lee Jones er på vei for å ta det tilbake til linnedskapet der det tilhører) er på unutionunusualdress.com. Klikk på bildet hvis du ikke tror på meg. Ingen prisinformasjon – jeg tror “Tara” må lese din aura før hun vet hva du må betale.

Nå er jeg absolutt ikke anti-duker-som-klær i alle tilfeller (jeg har en supercool 1970-tallet skandinavisk runde kvasi-marimekko en som venter på å bli omgjort til et skjørt), men dette er bare feil. Jeg mener, du kan se saus flekker fra Thanksgiving! Og Tara, tror du ikke at mormor kommer til å bli pisset (jeg mener, “skuffet i deg”) når hun finner ut at du tok henne satengs sengeteppe også?

Uansett, hele nettstedet er cringeworthy i ekstreme. Det er mye “kunst” og mange formaninger om appell og fred og glede, noe som gjør meg i det minste, ser etter min flamethrower. Du kan bli drevet til andre typer antisosial atferd (som å få en av disse grusomhetene). Rull ned på den koblede siden for en merkelig sølvpuffed-ermet monstrosity i bakgrunnen. Ikke få det, skjønt – jeg redder den ene til å være Morgan Le Fay kostyme når jeg filmer min all-cyborg retelling av kongen Arthur Mythos.

Ah, jeg er bare cranky. Beklager. Jeg gir en romantisk flytende omfavnelse til hver av dere!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Frykt for bekymringen for FailureMay 1, 2008
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006
Vage spørsmål, besvart vaguelyjuly 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>