Floral maxi-skjørt i tillegg til stripete hånlige topp

Floral maxi-skjørt i tillegg til stripete hånlige topp

litt off-duty-stil denne fredagen for å ønske både helgen velkommen, så vel som de varme værforholdene som (jeg lover) er rett rundt hjørnet. Det er vanskelig å ikke begynne å føle seg litt varmere bare bla gjennom alle vårstilene som treffer butikker best nå som dette blomstermaxi -skjørtet.

Så ta antydningen, vinteren. Vi er over deg.

Som du kan se, hadde jeg det gøy med mønsterspillet til skjørtet mot den stripete ermeløse hånlige nakkegenseren. Spesielt mens årstidene er i overgang, er jeg en betydelig tilhenger av å ta lettere vår så vel som sommerstykker – som dette skjørtet – og blande dem med tyngre biter – som strikkevarer og lær. Kanten av skinnjakken frister det lyset, über feminine blomstermaxi-skjørt, noe som gir en kombinasjon som pakker både et nyttig (hei, det er fremdeles kaldt) i tillegg til estetisk behagelig slag.

Berøringen av svart i skjørtet gjorde det enkelt å koble seg sammen med svart for dette overgangsutseendet, men inspiser nøyaktig hvordan de stylet skjørtet på produktsiden. Jeg mener … Jeg er i hjertesvikt.

Enten du kler deg ut eller bare kjører ærend, det er få stykker mye mer fleksible så vel som (enda viktigere) behagelig enn et maxi -skjørt. Hvis du er en fan av den jeg har i dag, bare ta en titt på denne fyren og prøv å ikke gå ut. Jeg chomping litt for å legge den til en person i samlingen min også. Og akkurat her trodde jeg at jeg ikke var stor på blomster …

Skjørt: Nasty Gal | Topp: Halogen | Skinnjakke: gammel, lik her så vel som her | Veske: Reiss (utsolgt, lignende her så vel som her) | Belt: B-Low beltet (også her, lik her, gullversjon her) | Sandaler: C/o J. Team (gamle, lignende lysbildeandaler her, her, her så vel som her) | Solbriller: Gamle, lignende her og her | Lip: Giorgio Armani (400) | ØRINGER: BaubleBar (lignende her og her)

< >

Ha en utmerket helg, folkens !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>