V/Sual X Pac Sun: NSFW Photography T-Shirt Designs

V/Sual X Pac Sun: NSFW Photography T-Shirt Designs

Tidligere denne måneden ga Pac Sun ut en ny kapselkolleksjon, i samarbeid med den tiltalende fotografen Van Styles og hans merke V/Sual.
Van Styles er en 31 år gammel billedkunstner med fokus på fotografering, regi og redigering. Van ble født i New York, men etter å ha vokst opp i L.A., fant Van naturlig en lidenskap for skateboarding som tenåring i en alder av 21 år, og kom over en jobbmulighet i verden av å skape voksne innhold. Bloggen hans, V/Sual, er en av de mest fulgte fotograferingsbloggene fra i USA. Nå har Styles blitt kjent som Go-to-fotografen for gatesmennmerker som prøver å gjenskape hvordan kjæresten din (hvis hun er varm) ser ut i klærne dine.
Linjen med t-skjorter fra “Phys Ed” kapselkolleksjon har originale fotografier av vakre kvinner som Van er kjent for. Den typen fotografier som er mye sannsynlig brukt som bakgrunnsbilder av tenåringer. Men hei! Ingen dommer, jeg ville ha på meg ironisk nok) den tredje t-skjorten.
Så få tak i din nesten ikke egnet for arbeids- eller t-skjorte-skjema her nå, PAC Sun Ship internasjonalt.
V/Sual X Pac Sun: NSFW Photography T-Shirt Designs

. Nyt!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>