UGMONK T-skjorter-Minimal design

UGMONK T-skjorter-Minimal design

Ugmonk startet for kjærligheten til typografi og minimal design, og som alt startet fra lidenskap, resonerte stilen og designene med mennesker og fikk merkevaren til å vokse til en virksomhet basert på sunn fornuft. Den utviklet seg parallelt med de intrikate og komplekse designene som andre linjer la ut, og fremhevet premien i enkle, ferske design.
Med hver utgivelse og funksjon på blogger vokste Ugmonk organisk, med jungeltelegrafen, som er alle merkers våte drøm – for å få folk til å snakke om det, anbefale det til vennene sine og styrke navnet. Men alt ble tjent med sene kvelder, lange helger og nøye tenkt logistikk.
Eieren, Jeff Sheldon, gjorde linjen mer enn bare t-skjorte-det er et tankesett som hjalp ham med å hoppe, ta en beregnet risiko og dedikere all sin tid og energi til å bygge merkevaren. For det andre jubileet ble begrensede t-skjorter pakket i tilpassede tresker sammen med signert samlerkort. Senere la de til utskrifter, krus og skissebøker, følger den 7-siders funksjonen i Computer Arts Magazine.
De samarbeidet også med et veldedig selskap for å gi måltider til trengende barn over hele verden, de åpnet butikker og butikker i flere land, de sendte i mer enn 55 land i verden og noen design ble plukket opp av Urban Outfitters.
Uansett hvor stort merkevaren blir, er følelsen av å høre om seg selv i media like spennende som å se noen på gaten iført designene sine, som er den høyeste av komplimenter og oppmuntring.
I ordene til Jeff:
”Målet mitt er å gi hver kunde de samme innovative designene, kvalitetsvarene og utmerket kundeservice som jeg ønsker. Vi vil at “Ugmonk” skal bli en annen måte å si “gode design og overlegen service.”
Sti til NowherHeMountainsits The Little Thingsit handler om Timeclearly Tvetybetter enn jeg fortjener PREMIUM AMPERSANDWIREFRAME

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>