10 Fantastiske julegraffiti

10 Fantastiske julegraffiti

Det er den mest fantastiske tiden i året, og vi forbereder oss på å feire det på mindre enn to dager. Hvilken bedre måte å spre julelykken på enn gjennom urban kunst? Graffiti har blitt en kjent uttrykksform. Legalisering bruker byartistene en sjanse til å spre sine lykkelige meldinger over hele veggmalerier, spesielt i løpet av ferien. I regionene der graffiti ikke er lovlig, ansetter et par butikkeiere urbane kunstnere for å gjenopprette butikkene sine og for å vise verden hvor fantastisk urban kunst kan være. På denne måten tiltrekker de dusinvis av kunder, og de oppmuntrer til det jeg kaller en utmerket form for kunst.
Det jeg virkelig liker med disse julegraffitiene er det faktum at hver kunstner viser sin egen personlighet. Det eneste som ofte finnes i alle veggmaleriene er julestemningen. Fra grunnleggende identifiserer til mye mer uhyggelig jule graffiti, urbane vegger og tog er vanlige steder for urbane kunstnere å legge igjen sin feriemelding. I stedet for å vente på julenissen med informasjonskapsler, valgte de å forføre ham med fantastiske kunstverk. De sprer ikke lykke og lykke bare 1. juledag. Veggmaleriene er der hele året, slik at du kan glede deg over litt av julestemningen på en varm dag i juli.
Nedenfor kan du se noen av våre favoritt julegraffiti, men du kan klikke her for å se hele samlingen.
10 Fantastisk jule graffiti

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>