Hyppige feil å unngå … Photoshop-Wise! Del II

Hyppige feil å unngå … Photoshop-Wise! Del II

Du kan huske på del en av denne artikkelen, hvor jeg snakket om temaer som nøyaktig hvor halt mine digitale ferdigheter som ble brukt til å være, så vel som hvordan det å gjøre spesifikke ting i Photoshop ville gjøre gode tilbud på øynene blødende misnøye. Neste kommer andre halvdel av denne må-lese artikkelen, der jeg vil vise deg 5 mange flere metoder der store intensjoner kan henvende seg til ekstremt gale resultater.

6. Arbeide med lave oppløsninger.
Kan bekrefte å være din verste hodepine når du velger å legge til noen detaljer, så vel som du merker 1px rene permisjon virkelig tunge slag. Og mye viktigere, hvis arbeidet ditt må være trykt klart, krever du å jobbe med høye oppløsninger, så vel som minst 200 dpi.

7. Bruke preg/ostete innvirkning på tekst.

Photoshop-Wise
Jeg forstår at jeg spesifiserte mitt synspunkt om de dårlige utnyttelsen av filtre allerede, men jeg krever å angst dette elementet litt mer. Tekst som har noen “aksjer” -påvirkninger som preg i mange situasjoner ser virkelig amatørmessig så vel som uprofesjonelle; Hvis du forstår hva du gjør, så vel som de integrerte virkningene forvandler teksten din i dryppende honning, la oss si, fint, bruk dem. Ellers, forhindre dem.

8. Ikke ha tilstrekkelig kontrast i kombinasjonen din i kjøp for å skille forskjellige deler av design/illustrasjon.
Photoshop-Wise
Denne er mye mer av en design/fargeleggingsfeil mye mer enn strengt en Photoshop -feil. I tillegg til at jeg tror det er risikofritt å oppgi at fargene på forskjellige materialer i et maleri/design må være annerledes i kjøp for å gjøre ting enkle å skille. Med mindre stykket ditt trenger, særlig ting som blander seg inn i hverandre eller spesielle lysforhold.

9. Smudge Tool.
Ikke. Seriøst, krever du å eksperimentere mye med dette verktøyet i Buy for å få et respektabelt resultat, ellers vil ting bare se ut som om de ble uskarpe på alle gale steder så vel som … flekkete. Imidlertid er det fantastisk å gjøre flammer!

10. La plugins gjøre jobben din.
Er lat. I tillegg til i mange situasjoner vil du skape et kompromiss: du vil ikke få det du forventet å se, i tillegg til å vurdere at du ikke vil gjøre det den vanskelige metoden du bare vil godta den en del av Kunstverket ditt ser ikke ut som du ønsket så godt som du ikke gjorde noe med det. Akkurat som alle andre elementer i Photoshop, gjør metoden perfekt, så selv om det ikke er alternativet for alt, kan det hende du kan få det du vil ha fra en plugin. Bare ikke bli lat!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>