5 Helt viktige tips for underklær for fyr

5 Helt viktige tips for underklær for fyr

5 Helt viktige tips for underklær for menn
15/12/2021, utgitt av Alanic Global

Du må innrømme det gutta at når det gjelder undertøy, de fleste av gangene, når hånden din for nøyaktig samme ting. Det er alltid nøyaktig samme farge, nøyaktig samme stil, til og med nøyaktig samme størrelse. Du eksperimenterer ikke, selv når underklæringen helt klart ikke er passende! Ok, det er forståelig at det knapt er noen form for detaljert informasjon som tilbys der ute, så du gjør deg til å gjøre med det du vet. Men ikke bekymre deg! Denne korte guiden vil informere deg om når du skal kjøpe undertøy, nøyaktig hvordan du kan oppdage riktig størrelse og nøyaktig hvordan du kan ta vare på det.
Når skal jeg kjøpe undertøy?
Hvis du oppdager at underklæringen din blir strukket, bleknet eller har flere hull enn materiale i seg, er det på tide å kjøpe nytt undertøy. Nå vil de fleste av dere oppdage det vanskelig å skille seg ut med det foretrukne paret ditt, men husk, aldri la sentimentaliteten styre deg når det kommer til bagasjerom, boksere, bokserbriefer. Vær helt hensynsløs hvis underklæringen ikke ser skarp, frisk så vel som i form. Noen fagpersoner mener til og med at det riktige tidspunktet for å erstatte underklæringen er etter 25 vasker. Etter det antas det at underklæringen begynner å miste fuktighetsvirkende egenskaper. Holdbarheten til et flott stykke underklæring er 6 måneder, så vel som du skal forkaste underkluting to ganger i året. Når du bruker det utover det, begynner materialet å miste elastisiteten først. Selv når du føler deg lokket til å bruke det et par måneder mer, er det ikke en sunn praksis! Hvis du er en personlig etikett bedriftseier som leser denne bloggen, og tror på hvor du kan ta stilig så vel som komfortable engros personlig etikett underklær, må du bare nå ut til toppen blant personalet underklærte produsenter i USA!
Betal alltid renter til stoffet
I dag er materielle alternativer for menns underkluting ikke mer begrenset, men hva du bør huske på at du ikke skal velge bare noen form for stoff, men når du er ute etter å ha shopping, bør du holde øynene opp for 2 stoffer – Kotton som som som vel som Elastane. Husk at alle typer bokser, kort eller bagasjerom som har 8 til 10% Elastane er et utmerket valg. Hvis du ikke er i stand til å oppdage et stykke underklær uten elastan, så se etter bomull, spesielt for din rutinemessige slitasje. Den unngår infeksjon og tilbyr den aller beste ventilasjonen. I tillegg feller ikke bomull lukt så vel som avverger kløe i motsetning til syntetiske materialer.
Ta vare på underklæringsstørrelsen så vel som kutt
Et flott begynnelsespunkt for å inspisere underklæringsstørrelsen er midjen. For en forekomst, hvis du går for bukser med en 32 tommers midtseksjon, er det størrelsen du bør stole på undertøy. Pålitelige underklærte merker vil alltid inneholde et størrelsesdiagram. Du kan bruke den til å oppdage hvilken underklutstørrelse som samsvarer med målingene dine perfekt. Det antydes ekstremt at du bare kjøper ett par veldig først hvis du har lyst til å prøve et nytt merke eller undertøystil. Dette vil sørge for at størrelsen du velger virkelig er størrelsen som passer deg. Etter at du har det bra med passformen, gå foran og med sikkerhet til så mange par du vil. Selv om størrelse er en viktig faktor i underklæringen, er det imidlertid ikke det viktigste aspektet, ettersom de fleste underklær som tilbys i disse dager er strekkbar. Hver størrelse inkluderer 20-30% margin. Det er kuttet som til slutt bestemmer komfortnivået ditt. Så vær ekstremt forsiktig med den typen kutt du kjøper.
Trunks, truser eller boksere?
Mer enn ofte vil du være med underklærte stil som fungerer for deg det aller beste alltid. Imidlertid bør du alltid eksperimentere, ikke bare siden du kan finne en størrelse som passer deg mye bedre, men på samme måte siden ikke alle stil på underklæringer fungerer med alle typer klær. For eksempel er formelle bukser mye bedre sammen med bagasjerom, men å bruke dem med truser er en vanlig feil, de fleste av dere gjør. En mer typisk en er å tro at bagasjerom så vel som bokser er utskiftbare når de ikke er det! Bokserne har en noe løsere i form og er fantastiske når du sover eller slapper av. Av de tre store kuttene- Boxers, Trunks så vel som orienteringer, sørg for at du velger den perfekte smart!
Hold det rent
Feil vasket eller uvasket underklær er en grobunn for bakterier, bakterier og sopp. Noen rapporter har til og med bevist at over tid samler underklærte mikroskopiske avføring. Vasking av dem er viktig! Bruk et moderat vaskemiddel så vel som varmt vann når du vasker. Sett den aldri i vaskemaskinen når den strekker ut materialet, så vel som forverres elastikken raskere. Når du tar vare på undertøyet ditt, vil du ikke bare ha rene, men det vil også holde det fri for skitt så vel som svette, og gi deg en koselig passform.
Å være en retAiler i bla av trendy, holdbare grossistplagg i Las Vegas, du bør skynde deg i tillegg til å koble deg øyeblikkelig med en anerkjent klærprodusent i dag! Inspiser ut den omfattende katalogen i tillegg til å gjøre et bulkkjøp nå!
Katalog nedlasting – Få 40% avslag på engros
Lydversjon: Klikk her
Tagger:
klesprodusenter i Las Vegas
klesprodusenter Las Vegas
Las Vegas engros klær
Mens underklærte produsenter
Mens underklutprodusenter USA
Engrosplagg i Las Vegas
grossistklærleverandører i Las Vegas
Engrosplaggleverandører Las Vegas

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>