Hvordan menns klær har kommet fremover med tanke på at tusenårsskiftet!

Hvordan menns klær har kommet fremover med tanke på at tusenårsskiftet!

Nøyaktig hvordan menns klær har kommet fremover med tanke på at tusenårsskiftet!
11/02/2019, utgitt av Alanic Global
Mote er alt hvor statisk, så vel som i dag når vi avslutter det andre tiåret av de nye årtusener, det er åpenbart nøyaktig hvordan menns mote har tatt mange transformasjoner. En god del ting som var utbredt på 2000 -tallet, har endt opp med å bli blasfemi nå, så vel som omvendt.

I denne bloggen skal vi ta en titt på nøyaktig hvordan Distributører av grossistklær har kommet med forskjellige følsomheter i løpet av disse årene. Det har vært vanskelig, utilgivende, så vel som ofte for kritisk, men det er ingen uenighet om nivået på glede det har gitt.

La oss nå oppdage noen relatable modifikasjoner på moten, som markerer forskjellen mellom de to epoker!
1. Sport er imidlertid tilbake på en annen måte
Det var mange kjendiser som brukte sportsklær den gang, men det var ingenting i forhold til hva Athleisure er i dag. Hovedsakelig dreide seg om baggy treningsdrakter i valmuefarger sammen med joggesko, var det alternativ da, hovedsakelig begrenset til Punk Street -stilen så vel som dens lojalister.

I dag er Athleisure livsnerven til mote, så vel som det ikke er punk -stilen i det hele tatt. Athleisure er mye mer enn å bruke avslappede sportsklær, siden det ser bra ut. Det er en livsmetode så vel som har presset fremover millioner av individer til mye bedre personlig fysisk form og helse.

Mens motivasjonen så vel som effekten av sportsplagg absolutt har endret seg i det moderne dagssamfunnet, er det ingen avviser at det stammet fra den ganske ubehagelige smaken av den unge punk -fyren tilbake i storbybyer!

2. Distressed denim er popkultur selv i dag
Tilbake i 2000 -tallets nødlidende denims med lappeteppe var en popkulturekstravaganza, så vel som det fortsetter å glede seg over nøyaktig samme område i dag. Imidlertid har lappene forlatt arealområdet for å vise huden – så vel som ingen klager.

Med mange års stil i mellom har klærne endt opp med å være et ikon for alle – fra rockestjerner til filmkjendiser og mer.

Så selv i dag når du kjøper rippede denims til klesbutikken din, enten det er fra herre eller grossistiske kvinnelige leverandører, må du huske på dette:

Selv om klærnes kontekst har endret seg, fortsetter nødet denim å holde sin overlegenhet som en stilmaskot!
3. Hvite joggesko med litt pop
De hvite joggeskoene var et barneband som var essensielle i 2000, men i dag er det mye annerledes enn det det brukte til å være. Joggesko er fremdeles trendy i sin hvite farge, men nye blokkfarger så vel som neonfarger har på samme måte endt opp med å være vanlig, enten det er på innleggssålene eller snørene.

I dag gjør de største fysiske kondisjonsprodusentene store fremskritt i sneakerdesign, men en god del av det har hovedsakelig kommet fra 2000 base -mote.

Mens vi bestemte oss for å oppdage forskjellene i utvikling av menns mote de siste tiårene, viser det seg at alle de ovennevnte mønstrene er gjennomsyret av likheter. For det avgjørende sinnet etterlater det bare en konklusjon:

Kunst kan være flyktig med tiden, men smaker fremmer mye oftere enn radikalt modifisering – så vel som på slutten av dagen, er det sannsynlig at vi alle vil gjenta oss selv.

Tagger:
Mens grossistklær Distributører
Mens grossistklærleverandører
Engros kvinneklær
Engros kvinnelige klær leverandører
Kvinners leverandører

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>