Vakre mønstermønstre best for vårsesongen

Vakre mønstermønstre best for vårsesongen

Nydelige mønstermønstre best for vårsesongen
28/01/2021, utgitt av Alanic Global

Vinteren er ikke over ennå, selv om det ikke er mennesket, kan du ikke fylle opp overgangssesongstykkene som til slutt vil hjelpe deg med å leke med farger og mønstre. Disse er best for å produsere de perfekte maksimalistiske antrekkene.
En av de fremtredende skreddersydde klærprodusentene har kuratert en tradisjonell samling som du kan søke gjennom. Så, sjekket ut på bloggen nedenfor for å forstå mye mer om de kuleste mønsterkonseptene du kan integrere i din personlige garderobe i år!
Fruktstriper
Denne sesongens iterasjon av striper føles som en bølge av nostalgi. Sterke så vel som lyse linjer i alle regnbuens farger, vil øyeblikkelig komme til tankene dine. En rekke designere har omfavnet trenden, med utskriften på knapp-ned topper samt strikkede kjoler. Det er definitivt dristig, så du vil jobbe det med mye mer undertrykte skiller som denim denim eller svarte bukser.
Akvarell
Våren er den aller beste sesongen å akseptere den mykere siden av ting, så det er ikke noe sjokk at akvarellmønstre dukker opp i hopetall. Tenk på det et nært familiemedlem av tie-dye, men med den ekstra effekten av flekkete, nesten fortynnede-lignende kanter. Du kan se med plagg med en dypfargepåvirkning for å produsere tilfeldige delikate mønstre.

Kitchy ’80 -talls blomster
Du kan faktisk alltid stole på et blomstermønster av noe slag for å gjøre opptreden rundt denne tiden rundt på året, så vel som for denne sesongen tar vi en tur til 80 -tallet. I stedet for klassisk sjarmerende blomster, er dette trykket punchy så vel som i ansiktet ditt, den typen blomster du ikke kan hjelpe deg med å legge merke til. Dette er en drøm som går i oppfyllelse for entusiaster av maksimalisme.
Skjermutskrifter
Skjermtrykk var snarere en uforutsett hit. Dette mønsteret er omtalt på rene kjoler, og dette mønsteret er ikke kort på drama, men viser likevel en ødelagt edginess som er enkelt å trekke av. Enten du velger å kappe topp-til-tå i utskrifter på utskrifter, velg en stilig maxikjole, eller la den sitte i som et subtilt, andrehåndsstil-aspekt til et par jeans, ikke pass opp på skjermutskrifter, kommer våren .
Ta kontakt med en av de etterspurte kvinnene så vel som leverandører av menns klær samt søk med det ekspansive utvalget av plaggstykker som leverandøren har i vente. Disse er skapt på grunn av de nåværende mønstrene, så vel som absolutt vil gjøre kundene dine lykkelige!
Lydversjon: Nydelige mønstermønstre best for vårsesongen
Retning:

Tagger:
Tilpassede klesprodusenter
Tilpasset klær engros i New York
Tilpasset klærprodusent i Mexico
tilpassede plaggprodusenter i Oregon
Custom Garments Makers USA
Tilpassede plaggleverandører
tilpassede plagg engros på Island
skreddersydde klærprodusenter
Tilpassede engrosplagg i Nord -Carolina
tilpassede grossistklærprodusenter USA
menns klærne leverandører i California
Menn engros klær
Men’s Garments -leverandører
Mens plagg produsenter i Australia
Herreklær grossistleverandører i UAE
Herreklær engros USA
Herreklær grossistleverandører i Georgia
Mens grossistklær Distributører
Mens grossistklær i Norge
Mens grossistklærleverandører i Texas
Mens grossistklærleverandører i Florida
Mens grossistmote
USA Garments Makers Wholesale
Engros klær for menn
engros skreddersydd klær
engros skreddersydde plagg i Los Angles
Engros skreddersydde klærprodusenter i Las Vegas
grossistgrupper leverandører i Ohio
engros herre klær USA
Engros menns klærne leverandører i Spania

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>