Telos Clothing – Printing Graphic Tees med et formål

Telos Clothing – Printing Graphic Tees med et formål

Telos er en ganske oppmerksom grafisk tee -linje som tilbyr direkte og gevinst sysselsetting til overlevende fra kommersiell seksuell utnyttelse i Bangkok, Thailand. Gründerne, en av dem som er Colin Kiser, prøver å gjøre en forskjell i denne verden og motebransjen en t-skjorte om gangen.
Telos samarbeider med partnerorganisasjon, Nightlight International, som gir kvinner vinnende sysselsetting i kjøp for å unngå seksuell utnyttelse som et resultat av sosiale, familie, personlige og kulturelle spørsmål.
Den fantastiske nyheten er at Telos er i ferd med å lansere sin grafiske tee-linje og en Kickstarter-kampanje i midten av september, som vil være av fantastisk støtte til både prosjektet deres så vel som mange kvinner som lever under Opresjon i Thailand. Selv om dette vil hjelpe en person, er det fortsatt verdt tiden din. Så signer så mye som å finne ut når Kickstarter -kampanjen deres er live og chip inn.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>