Minimalistiske så vel som nøytrale manikyrkonsepter som vil dominere i høst

Minimalistiske så vel som nøytrale manikyrkonsepter som vil dominere i høst

monokrome, abstrakte design eller nøytrale geometriske linjer er ganske mye hva du vil ha for en minimalistisk spikerkunststil i høst. Enten du gjør en DIY -manikyr hjemme eller besøker en salong, la disse minimalistiske neglestilene være din inspirasjon. Her har vi avrundet våre foretrukne stiler du vil ta fra, fra mikrolinjer til enkle høstvibe-design.

Hva er minimalistisk så vel som nøytral manikyr?

Dette er den passende typen manikyr for noen som ikke vil ha et ekstremt detaljert så vel som bemerkelsesverdig sett, eller noen som kaster seg over konseptet med en tema på høytiden. For de som polerer neglene hjemme, er minimalistiske metoder så vel som stiler helt tilgjengelige så vel som enkle å gjenskape. så vel som også gode nyheter for neglesekunstbegynnere der ute.

Hvordan gjøre minimalistisk manikyr hjemme?

Å gjøre din egen neglekunst hjemme er ikke så vanskelig som det ser ut: Forsikre deg om at du velger en enkel stil til å begynne med. Toppen så vel som bunnstrøk er også viktige, da dette sikrer at du beskytter neglene så vel som designet. Forsikre deg om at du forstår overholdelsen med grunnleggende tips:

For små linjer eller prikker, bruk hårnåler eller tannpirkere. For større prikker, bruk baksiden av en kosmetikk rengjør eller spissen av en kuleformet pinne.

Bruk en firkantet tinfoil som en kombinasjon i tillegg til å plassere en sølepytt av din foretrukne prikkfarge på den.

Med prikkverktøyet du velger, dypp i fargen, så vel som forsiktig trykk på det foretrukne negleområdet.

Denne minimalistiske neglestilen kan tilpasses din personlige stil, enten du velger en nøytral farge eller vil ha en fargepop som fremdeles er ganske subtil. Den kremete så vel som kremete halvannen sjokolade er perfekte for vår foretrukne havremelk latte, så vel som vil dominere i høst.

Se også

Høstmote, butikk og stil
4 Tilbake til kontormønsterstykker som vil gjøre deg spent på jobb

Og for å gi deg et mye bedre visuelt så vel som noen konsepter for å komme i gang, har vi avrundet de minimalistiske så vel som nøytrale manikyrkonsepter som vil dominere i høst i tillegg til å fortsette å bla etter din neste manikyridee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>