Er crossbody vesker profesjonelle?

Er crossbody vesker profesjonelle?

Er Crossbody Bags profesjonelle? Kan du bruke en til en servicelunsj, eller et nettverksarrangement? Besøkende C undrer …
Er en crossbody -veske tenkt på profesjonell? Jeg er slitt av å ta med massevis av vesker på jobb (koffert, pumpe, lunsjpose, samt veske) samt prøver å redusere vesken min. Jeg tenker på å kjøpe Lo & Sons Pearl Bag. Imidlertid ville det være rart å bruke en crossbody til en service lunsj eller nettverksarrangement? Takk!
Crossbody -vesken er så betydelig ideal nå. Jeg tror de er søte, selv om jeg ikke ville ha en selv (busty jenter, er du med meg?). Jeg vil si at dette er en situasjon West Ham United Skjorter for “du gjør deg”, så vel som å gå foran og bruke den hvis du vil. Jeg tror spesielt Crossbody er det nye armbåndet – best for å ta tak i noe raskt å løpe for å hente lunsj. (Bildet: Et annet populært alternativ, Marc Jacobs Natasha, som tilbys på Nordstrom for $ 108- $ 398. Den visualiserte skinnvesken er $ 365.)
Men – det er alltid en, men er det ikke? – Jeg kan advare deg i to mulige hilser som kan påkalle ugunstig vurdering av profesjonaliteten din.

Først: Hvis det er et nettverksarrangement eller en servicelunsj, krever du virkelig noen form for veske? Mange nettverksarrangementer som jeg har vært på, folk har grøftet posene i tillegg til strøk så vel som vandret på rommet, Pursefree. (Dette er en av grunnene til at jeg alltid følte at en blazer med lommer var en no-brainer for et nettverksarrangement-et sted for mobiltelefonen din i tillegg til servicekort!) Jeg har sett noen få kvinner vandre rundt med posene sine, I tillegg til at de normalt var av to typer: a) den typen person som har en OMG-så viktig veske som hun er utrolig glad for å vise frem, eller b) den typen person som nekter å være avhengig av coatcheck / andre gjester samt insisterer på å ta med posen med seg. Jeg vil i det minste motivere deg til å måle plassen for å se om andre kvinner har med seg posene, eller om det er et coatcheck -alternativ. Hvis du virkelig er nervøs, kan du bare ta med deg ett kredittscore -kort i stedet for hele lommeboken, samt holde kredittscore -kortet i lommen.

For det andre, så vel som dette, er virkelig bare et poeng på nøyaktig hvor sakte motemønstre gjennomsyrer en konvensjonell arbeidsplass: eldre kolleger i spesifikk kan samarbeide om tverrbodvesken som uformell, eller til og med turist. Denne oppfatningen kan bli forsterket hvis du ofte roter deg rundt i den i tillegg til å trekke ting inn så vel som ut. Så jeg antar at det er mitt andre poeng: forstå hvilken type person som kommer til å være der (f.eks. Er det en ung ekspertbegivenhet?), I tillegg til hvem du vil nettverk med.
Damer, hva er tankene dine om crossbody vesker for arbeid så vel som arbeidshendelser? Hvilke er dine foretrukne crossbody -poser ideelle nå?
—————
N.B. Disse materielle artiklene er ment å være en kilde til nabolagskommentar Portugals herrelandslag i fotball Skjorter til et spesifikt emne, som besøkende kan søke med uten å måtte sile ut mange ikke -relaterte kommentarer. I tillegg til det, selv om vi av programmet ekstremt verdsetter alle kommentarer fra leserne våre, vil vi be deg om å holde kommentarene dine om emnet; ThreadJacks vil bli slettet etter eget Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter skjønn og bekvemmelighet. Takk til deg for din forståelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>