DIY -husbaserte rettsmidler på forskjellige metoder for å bleke tenner

DIY -husbaserte rettsmidler på forskjellige metoder for å bleke tenner

Ledet opp av de falske løftene som er gitt av disse annonsene på TV som forteller deg hvilket produkt som du kan bruke til å bleke tennene? Alle av oss er, i tillegg til at vi tror oss når vi sier, vi kan gjøre mye mer skade enn stor bleking av tennene våre som bruker mot diskproduktene, ikke forstår hvilke kjemikalier og komponenter som brukes. Ja, det er whiteners over natten å bruke, men nøyaktig hvor sikre vi er at emaljen så vel som porøsiteten til tennene våre ikke ville ta en juling med slike metoder for å bleke tenner? Når vi husker det, vil vi i dag dele fem fascinerende metoder for å bleke tenner uten å måtte bruke kjemiske baserte produkter du ikke har noe konsept om.
Fem fineste metoder for å bleke tenner
Blitz de perlehvite tennene i løpet av en uke når du bruker disse fem enkle så SS Lazio Skjorter vel som ekstremt effektive husbaserte metoder for å bleke tenner.

Utnyttelse av kokosnøttolje
Med oljetrekking som ender opp med å være raseri i sjarmindustrien, skal vi snakke om nøyaktig hvordan olje fra kokosnøtt kan hjelpe til å være den aller beste metoden for å bleke tenner. Fettsyrene som er oppdaget i oljer, kan hjelpe med å bleke tennene ved å samhandle med enzymer så vel som den menneskelige spytt. Det er utviklet et molekyl, så vel som det er et oksymolekyl som hjelper binding på de misfargede tennene. Dette vil innebære at den totale frie radikale på tennene blir oksidert, så vel som en kjemisk reaksjon blir produsert i sin tur som hjelper å få flekkene fjernet, når oljepasta brukes. Det du vil kreve å gjøre er å nøye gni kokosnøttolje med fingrene på tennene i tillegg til å svinge litt i munnen i en halv time. Hvis du ikke vil at smaken av olje skal nøle i munnen, vil det hjelpe deg å blande den på tennene, å bruke den på tennene. Rengjør uten tannkrem senere, samt skyll munnen deretter med kaldt vann. Dette vil hjelpe rent så vel som å bleke tennene dine.
Kilde: Articles.Mercola.com THE BRUKT AV Kullpasta
Har du hørt om forskjellige merker som snakker om utløst kull i tennene? Nagoya Grampus Skjorter Responsen er enkel, utløst kullverk, samt bistår detox de muntlige problemene. I tillegg til det, kan du utløse trekull når den brukes som pasta, kan hjelpe deg med tennene dine også. Det du krever å gjøre her er å blande en teskje av utløst kull med litt vann for å skrive en pasta. Pastaen må brukes på alle overflater av tennene samt igjen i ti minutter. Skyll med kaldt vann deretter!
Kilde: EarthlyRadiance.Wordpress.com Bruk av natron samt hydrogenperoksyd
Tid evaluert så vel som et av de aller beste forslagene til nøyaktig hvordan man bleker gule tenner, vi ville blande natron så vel som hydrogenperoksyd hjemme for å lage en pasta som lysere så vel som hvitne tennene. Tre dråper hydrogenperoksyd med en teskje natron er Sporting CP Skjorter nødvendig for å skrive en pasta. Påfør pastaen på tennene så vel som rengjør som du normalt ville gjort. Du kan bruke denne formelen hver dag i stedet for å bruke en industriell tannkrem. Det er ikke sukker i denne formelen, noe som gjør det ideelt for de som ser på kaloriene deres så vel som diabetes.

[Les også: Hydrogenperoksyd svømmere øre]
Kilde: naturallykandiilicious.wordpress.com [SC: MediaD]

Utnyttelse av jordbær
Pastaen av jordbær vil være utmerket å bruke fordi den har malsyre. Malsyre forstås for å bekjempe de gjenstridige flekkene som rødvin, kaffe og te. Mos to jordbær med en klype bakepulver eller brus, samt skriv en pasta. Bruk en tannbørste for å rengjøre tennene og skrubbe godt i fem minutter daglig. Skyll med kaldt vann deretter og slapp av. Husk å ikke bruke denne formelen mye mer enn to ganger i uken, fordi malsyre kan erodere tennene når den brukes hver dag.
Kilde: pinterest.com Bananas utnyttelse av bananer
Å gå bananer med sjarmregime, her er en som vil hjelpe tennene dine til å skinne. Bananskall er rike kilder til mineraler, som kan hjelpe deg med tennene dine. Mineralene kan tas opp i emaljen, så vel som derfor de blekende virkningene har også med. Gni skrellet på tennene et øyeblikk hver dag, så vel som pensel. Skyll med kaldt vann i tillegg til å gni igjen. Gjør dette tre ganger i uken i et øyeblikk, i tillegg til at de perlehvitene kommer tilbake.

[LES OGSÅ: GO BANANAS With Banana Peel bruker]
Kilde: Mindly.orgwe håper du nå bruker en av disse fem metodene for å bleke tenner raskt, samt stoppe kostnadene så mye på industriproduktene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>