4 herreklærstykker som har ydmyke starter i de væpnede styrkene

4 herreklærstykker som har ydmyke starter i de væpnede styrkene

4 herreklærstykker som har ydmyke starter i militæret
07/04/2018, utgitt av Alanic Global
Når kriger tas i betraktning, er det aller første som gjelder vårt sinn utslettelse og ødeleggelse. Krigene fra det 20. århundre var helt ugunstige, men uten dem ville Guy fortsatt bruke rokker så vel som sjømannsjakker. Laghalser, chinos, bomberjakker samt mye mer kom til å eksistere siden noen tok en beslutning om å ta det væpnede styrken Guy en fortjent moteoppgradering. Det var virkelig utmerket av dem å gjøre en så edel ting.
I dag, selv etter år, er vi fortsatt hengt over med disse brikkene, og integrerer dem i vår daglige slitasje. Som påpekt er det mange slike stykker som har ydmyke starter i militæret, men noen få åpenbare er blitt oppsummert her. Fortsett å lese for å oppdage mer.

Bomberjakke
En væpnet styrkes slitasje, en bomberjakke kan være hva du vil at den skal være. Det grunnleggende konseptet bak stilen til bomberjakker var å holde pilotene varme i cockpits. Bombere ble bygget generelt ved bruk av holdbare skinnjakker, og ble tidligere foret med saueskinn for en ekstra bit isolasjon. I dag, med inntreden av bomberjakker i mainstream plaggkretsen, har vendt bordene så vel som det hovedsakelig er skinn og nylon. Bombers er et avgjørende stykke de siste sesongene, og er tenkt på å være et perfekt avslappet valg. For en mye mer tradisjonell tolkning, kan du se etter versjoner som inkluderer skinntrimmer samt fløyel. Wholesale Garments -leverandører USA -baserte har disse omtalt i sitt allerede store inventar.
Hvit t-skjorte
Kan du se for deg livet uten en hvit t-skjorte? Responsen vil være nei. Siden livet uten den mest kjente menns slitasje virker usannsynlig. En hvit tee -skjorter er allestedsnærværende. En hvit tee -skjorter er flerårig. I tillegg til en hvite tee -skjorter ble det aller første gang introdusert i den amerikanske marinen i løpet av 1910 -årene. Det ble senere utnyttet av hæren, men en tradisjonell korthjul hvit bomulls mannskap-hals var nødvendig for dem. Selv etter at krigen var slutt, opphørte ikke populariteten til disse brikkene å falme. De fortsatte å fortsette sin reise i moteverdenen. Fra James Dean til Marlon Brando, David Beckham til Ryan Gosling, alle liker en tradisjonell hvit t-skjorte. Så gjør oss!

Chinos
Et par bukser som sitter smell midt i kloke så vel som uformelle, chinos er vanskelig å savne. Før du ender opp med å være en vesentlig høyskole eller en fredag ​​som tilfredsstillende essensielle, ble Chinos bygget sterkt for kamper. De ble utviklet for de britiske troppene som var stasjonert i India, så vel som var ekstremt påvirket av khakien. Den grunnleggende bygningen ble gjort ved å bruke twill bomull, så vel som omtalt en sand, lysebrun nyanse for å gi en behagelig slitasje under krigen. Lavprofilen ble også indikert for å kamuflere det skitne terrenget. I dag er Chinos fremdeles Hardy Wear, men med en myk berøring til sjarmen som kompletterer Ivy League -stilen. Hold deg med de grunnleggende nyanser i kjøp for å se på delen.
Kampbukser
Det var under de grove kampene fra andre verdenskrig at lastebukser kom i fokus. De mange lappene på buksene var praktiske for de britiske soldatene å holde feltdressinger. En langsom brennende trend, kampbukser er nå tilgjengelig i skreddersydde versjoner for å utfylle gatestilen i moderne verden. Den slanke versjonen ser kul ut, egnet for avslappede hendelser på en varm sommerdag. Bli imidlertid med de grunnleggende nyanser i kjøp for å gi disse en autentisk appell. Fremtredende grossistklærprodusenter har kampbukser vist i aksjen som kan kjøpes av kjøpmennene i bulk.
Overrasket? Forbauset? Uansett hva det er, nå som du forstår hvor disse brikkene kommer fra, må du sørge for at du virkelig bruker disse med litt respekt.
Hvis du er en kjøpmann som ønsker å foreta et bulkkjøp av de ovennevnte klærne, kan du registrere deg hos ledende produsenter. Det tilbys store diskonteringsrenter for bulkkjøpere.
Tagger:
klærprodusenter
Enprodusenter av engros klær
engros klærne leverandører USA
Engros klær USA

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>