Få inspirasjon fra A-lister til å style din denimjakker

Få inspirasjon fra A-lister til å style din denimjakker

Hvis det er ett klær som er tidløst og fungerer når som helst på året, er det Chambray-tee-skjorten din eller denimjakken! Legg dem, bruk dem eller par dem – Jean -jakkene kan brukes fra sommer til høst uten stilfeil. Fra casual til dressy til glamorøs; Denimjakker kan styles med letthet for enhver anledning. Så la oss bli inspirert og sjekke ut hva vi skal ha på meg med en Jean -jakker på Celeb -godkjente måter.
Måter å style denimjakker på
Her Australias herrelandslag i fotball Skjorter er noen moteideer på måter Style Your Denim Jackets, Right from Our Divas of Bollywood

Denim på denim
Bare få tak i jeansene dine og bruk den sammen med denimjakken. Beste denim-denim-utseendet trenger å parre dem i forskjellige vasker. Ikke gå for høyt på tilbehøret. Et par tøffe nyanser og uformelle joggesko vil få deg til å se uformell elegant og stilig ut. En tank top eller en grafisk tee vil i tillegg øke hestemessig appell.
Sjekk ut Priyanka Chopras denim-on-denim flyplassutseende! Hun så fantastisk og uformell ut i evig 21 tank top, gjett denimjakke og tynne jeans! Hun pumpet opp utseendet i tillegg med neon leppestift i rosa, Gandhi -solbriller i Black og Louis Vuitton Black Tote.

Joggebukse med denim
Passer opp de trykte joggebukse med en tank top eller en grafisk tee, lag den med denimjakken for et fussfritt filmnatt. Legg til et raskt tomboyish touch til ellers feminin silhuett, raskt og enkelt som Shraddha Kapoor – skyv håret tilbake og trekk på en baseballhette, slå det med et par joggesko og din tote, voila!
Se hvor fantastisk og lett Shraddha Kapoor ser ut. Hun valgte å parre Jean Jacket -antrekket med en grå tank og blonder -trykte vintage svettebukse fra Monrow. Aksent på ensemblet med den klassiske Tan Prada Tote og NYC Baseball Hat, sans sminke!

Klokkens bunn med denim
Gi en avslappet stemning ved å donere jeansjakkene dine over en vanlig topp og ha på seg fengslende par trykte eller mønstrede bukser nedenfor. Athiya Shetty utstråler et uanstrengt elegant utseende med slouchy toppbutikk stripet bukse, tank top med en bershka denimjakke. Oxblood joggesko, bær lepper og Alexander McQueen Satchel fullførte utseendet sitt!

Maxi -kjolen med denim
Hvis du fremdeles prøver å finne mye mer inspirasjoner om hva du skal ha på deg med en jeanjakke for å skyve motegrensene litt mye mer utover, blir du begeistret av den håpefulle skuespilleren Preeti Desai. Vil du bruke sommermaxi -kjolen din om høsten? Lag det opp med det mye elskede par Jean-jakken. Hun gynget det Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter solide og myke utseendet bare ideelt ved å sammenkoble Sanfrecce Hiroshima Skjorter Coral Maxi-kjolen sin med en blå denimjakke, og fremhever silhuetten sin med et tynt solbrun spennebelte.

Playsuit med denim
Har du en flott lekedrakt? Bare lag den med denimjakken din for sexy, men likevel sporty appell. For noen Glam Quotient Team er det opp med et par stiletter, men for en mye mer uformell, avslappet, fantastisk stemning kan du sporte ensemblet med trendy joggesko eller støvler!
Ta en titt på Bubbly Yami Gautam i en Eyelet -jumpsuit fra gjetning sammenkoblet med denims fra promod og pumper fra Aldo! Divaen har sikkert raving stilkvotient når den gjelder styling av jeanjakkeantrekk.
[LES OGSÅ: Ideer fra denimjakke antrekk]

Beltet med denim
Lurer du på hva du skal ha på meg med en jeanvest uten å se ut som en cowboy?! Forsterkning av denimjakken din se Sonam Kapoor -måten. Oppdater Jean Vest -utseendet ditt ved å sammenkoble det med et søtt komplementerende belte. Bruk den over en knelengde kjole og ankelstøvler for en elegant uttalelse. Kast inn noen tøffe nyanser og fancy tote for å avrunde utseendet!
[Les også: 30 ideer til denimjakke stil]
Sport det inspirerte utseendet fra A-listerne, disse stilideene for å bruke jeansjakke går bra med det eksisterende garderobevalget. På tide å begynne å koble disse enkle å-par-ensemblene hvis du ikke har prøvd dem før. Ha det gøy å blande og matche disse antrekkene og få det beste utseendet!
Bilder Kilde: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>