Kan du bruke en svart passform i et sommerintervju?

Kan du bruke en svart passform i et sommerintervju?

Kan du fortsatt intervjue i en svart passform om sommeren? Når du må gå til et oppgaveintervju i varmt vær, er det et bedre, lettere alternativ til den grunnleggende svart eller blå drakten? Spanias herrelandslag i fotball Skjorter Besøkende d Eintracht Frankfurt Skjorter undrer seg …
{Relatert: Inspiser hele vår guide til kvinnes intervjuantrekk!}
Jeg hadde et uventet oppgaveintervju denne uken og måtte ha dress. Selv om de hadde klimaanlegg, var det ekstremt varmt. Min passform var svart så godt som det virket like tungt. Er det ikke mye bedre alternativer for svart/blå passform når det er over 80 grader? Takk!
Interessant spørsmål. Vi har snakket om hvorvidt sesongløs passform virkelig er sesongløs, i tillegg til diskuterte lette blazere, kledd profesjonelt til sommeren og opprettholder et ekspertutseende når det er blærende Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter varmt – men vi har ikke snakket om dette presise spørsmålet.
Denne publiseringen inneholder tilknyttede lenker, så vel som Corporette® kan gjøre provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!

Vår foretrukne mellomtoner passer for kvinner fra 2022: skjørt / marine / svart / grå / marine
Jeg er nysgjerrig på å høre hva de besøkende oppgir – tarmreaksjonen min her, potensielt temperert av å bruke stort sett hver sommer siden jeg når voksen alder i New York City er dette: ikke ha svart? Hva snakker du om? Så: Uansett hva annet, forstå regionen din (omtrent som med livlige dresser). Fortsatt noen notater:

Intervju i bomullsdrakt. Tropisk/sesongløs ull er vanligvis det folk intervjuer i – men hvis det var meg, så vel som jeg tvilte på evnen min til å dukke opp på intervjuet som ikke er smeltet/svett/motbydelig, ville jeg ha en passform som Ann Taylor’s Cotton Sateen -passer.
Intervju i lysere farger. Hvis din eneste innvending mot Black er sartorial, så vel som det bare føles tungt, er det mange ekspertmetoder for å lette den opp – ha en hvit eller pastellbluse under passformen i stedet for en mørkere farge; Legg til hvite detaljer (perler er sesongløse, men tankene mine går rett dit for et intervju!), Eller ha en grå eller marine passform i stedet hvis svart føles like godt begravelse.
Hacke intervjuet. Hvis du er bekymret for å fremstå som et svett rot for intervjuet, kan det hende du krever å trekke ut alle stoppene. For eksempel: Ankom tidlig i tillegg til å planlegge å gå til en kaffebar nær i minst 15 minutter til Awesome Down.
Drikk en ekstremt kald drink, i tillegg til å trykke på et isfylt glass mot trykkpunktene dine.
Hvis det er offentlig transport som en lang, varm, klissete togtur, kan du tenke på A) å bringe strømpebukse samt blazer til å endre seg på kaffebaren, samt b) tenke på å bruke noe designet for å ta i svette fra armhulene så vel som BH -en din, for eksempel Wick’em BH -foringen eller armhulene. Hvis du er bekymret for å lukte svett, kan en ny anvendelse av deodorant så vel som en spritz eller to av tørrsjampo også være i fremtiden. (Vær så snill, vær så snill, ikke bruk parfyme for å prøve å dekke opp lukten av svette.)

PSST: Dette er noen fascinerende produkter for å hjelpe deg Awesome Down eller holde deg kjempebra på pendlingen din … se mer smarte produkter som dette i vår Amazon -butikk!

< >

Damer, hva er tankene dine – vil du ha en svart passform i et sommerintervju? Vil du heve et øyenbryn hvis noen intervjuet for deg i en svart drakt?

PSST: Vi har på samme måte snakket om grå passform for intervjuer og dressfarger generelt – i tillegg til nøyaktig hvordan vi kan tilby med strømpebukse om sommeren hvis du velger å bruke skjørtdrakt. (Ja, du bør mest sannsynlig bruke strømpebukse hvis det er for en konservativ (ish) jobb.)
(Bildet øverst: YIP 2010.228 – Ikke tilstrekkelig vei til å få så mye som 88, opprinnelig lastet opp til Flickr av Steve Mohundro.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>