Sommerens største pose trender fra JW Pei

Sommerens største pose trender fra JW Pei

Summers største posetrender fra JW Pei – allerede oppdaget i skapene i motens kuleste innsidere, er den bestemt til å være en av de mest fotograferte posene på gatestil -scenen rundt denne sesongen!

@Michaela_Bee
JW Pei er et merke som er dedikert til å lage elegante produkter som ikke går på akkord med stil, bærekraft eller etikk. Enten det er en blank tverrkropp, en elegant beltepose eller en fargerik bøtte du Manchester United Skjorter er ute etter, er det noe for enhver smak i samlingen.

Tinawzq’s
Etiketten spesialiserer seg på vegansk skinn og bruker premium lerret, polyuretan og sertifiserte stoffer laget av resirkulerte plastflasker for å lage håndvesker. Dessuten blir 10 prosent av merkets fortjeneste gitt til dyrehelligdommer over hele verden, og etiketten er også dedikert til å gi gode arbeidsforhold for ansatte.

Sommerens største pose Sao Paulo FC Skjorter trender fra JW Pei
Saangaa_’s
nica.lina
Rantan Super Mini Bag – Beige Croc
Jasschatz
Nå i 2020 har de populære skinnposene utviklet seg og tatt på seg en croissantlignende form med sine lag og bretter, ruched detaljer og buede skulderveskerformer. Baguetten er tilbake i virksomheten. Denne veganske skinngjengivelsen fra JW PEI inkluderer også et fôr laget av 100 prosent resirkulert plast.

EMMA.MARIA_X
Mini klaffpose – Brown Croc
elodieinparis
Gabbi Bag – Elfenben
Posetrender
Carly Saddle Bag – Brown Croc
Arineeel
Eva skulderveske Tottenham Hotspur Skjorter – elfenben croc
__thuy.ngan__

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>