Den ultraviolette fargebølge og 5 måter å bære den

Den ultraviolette fargebølge og 5 måter å bære den

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Pantone, den rådende myndigheten på alle tingfarge, sier det er på tide for en liten lilla regjering. Ultra Violet tok fargen på årets tittel for 2018, og hvis det høres litt skremmende (det er det ikke, det er nydelig!), Ikke bekymre deg. Vi hjelper deg med å komme i trendsporet med helt tilnærmelige stykker som noen kan sømløst stil.

Krystallelskere og astrologi fans, denne fargen er for deg. Plassert mellom kongelige fargetoner og din konvensjonelle fiolette, er “den” tonen en blåbasert lilla som spiller inn i alle dine kosmiske tendenser. Ifølge folkene på Pantone, foreslår den komplekse og intuitive skyggen “Cosmos mysterier, intrigeringen av det som ligger foran, og funnene utover hvor vi er nå.”

Så om du trenger litt sentrering, noen optimisme eller noen actionorientert planlegging i år, kan Ultra Violet bare være fargen for å få deg motivert og flytte mot noen mystiske funn av din egen!

Slik bruker du Pantone-fargen på året 2018

På farten

Pantone Nail Laquer, $ 10, smør London

Sett litt magi i fingertuppene og ta ultra fiolett med deg hvor som helst og overalt, høflighet av smør London, alles favoritt spiker merkevare.

På kontoret

Lark & ​​Ro Women’s Ermeløs Fit og Flare Dress, $ 49, Amazon

Sett dine severdigheter på en oppsiktsvekkende vår med en smigrende passform og blussummer som er sikker på å få den beste energien til din pendling, din kabinett, styrerommet og utover.

I studioet

Nybalanse tempo trykt sports bh, $ 30,41, backcountry

Hvis du ikke er mye av en farge gal, men fortsatt vil komme inn på de energiske egenskapene til fargen, hvorfor ikke subtilt lag det inn på de tider du trenger det mest? Treningsdager. Paired med en enkel hvit tank, la en ultrafiolett sportsbra støtte din topp-hakk trening.

For dato natt

Bluse med slips, $ 29,99, H & M

Enten du er ute med så eller på prowl med noen venner, legger du til en liten intrigue til noen ensemble med en silke-stilpakning i en iøynefallende ultrafiolettutskrift. Risiko-takeren vil elske den levende kontrasten mellom den lilla og kardinale røde som gjør denne topp popen.

På sofaen

Adonna Microfleece Notch Collar Pant Pajama Set

Lad opp med en liten Netflix og chill, journaling eller målplanlegging, høflighet av ultraviolett. Koselige PJs gir den ultraviolette trenden best til komforten til din egen sofa.

Vil du gjenoppleve tidligere versjoner av Pantones farge på året? Sjekk disse ut:

Viktige stykker i Pantone-fargen på året 2016
Fall 2014 Pantone Color Guide
Pantone’s Spring 2014 Color går til …
Våren 2018 fargetrender – du vil elske dette

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>