Malia Obama: Stil Dekonstruert

Malia Obama: Stil Dekonstruert

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Som barnet til en Super Stylin ‘aller første dame, er det ingen overraskelse at Malia Obama har kommet inn i sin egen sartorial spotlight. Den beryktede tenåringen samt Paparazzi-målet har hatt det gøy med trender i årevis sammen med hennes søsken Sasha, så vel som nå er det elegante som ser fremover for å se hvilken kjole, hun vil ikke doner på hver All-Eyes-begivenhet eller hva hun rocker i henne ” off-duty “timer.

Denne publiseringen kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Det er enkelt å krite opp sine suksesser til stylister eller designernavn, men siden vi har sett henne slitasje blogger-favoritt merker av slike som Unif så vel som antropologi, forstår vi den stigende stilstjernen, blir mer enn bare et si. Fra spirende entusiast til fullblåst fashionista, her er nøyaktig hvordan Malia nagler hennes signatur valmue-men-polert utseende.

Malia obama stil dekonstruert

Killerjakker

Hvis det er en ting vi forstår om Washington, D.C., er det at det ikke er noe fremstilt å vær. For å holde koselig kom vinteren, ser Malia til et arsenal av killerjakkealternativer til toppen av hennes prøvde og sanne stifter.

Den valgte tilnærmingen? Tidløs, midt lengde, A-linje. Hvis du kanaliserer Malia Obama-stil, velger du fra en rik, sesong-savvy-fargetone, som 2014s strålende orkide eller en tradisjonell svart-hvitt-sjekk utskrift i en knapp foran stil.

< Yimei. $ 83.00. Torrid $ 118.90. Selecte. $ 98,00 Engle øyne $ 95,00 Qexi. $ 115,00 >

Skaterskjørt

Enten det er en faktisk skjørt eller den fit-and-flare silhuetten av en endelende undring, elsker den 16 år gamle å rocke denne girly go-to. Plissert, trykt eller peplum trimmet, dette stykket er grunnlaget for ungdoms fantastiske samt sassy stil.

Feminin, flørtende, men alltid dame-lignende, nøkkelen her er en moderat hemline. Den beste delen? Formen er nesten universelt smigrende – cinching deg i midjen, og gir deg en naturlig splay på hofter.

< Chicwish. $ 38.17. Veldig tørr $ 34.50. Rosegal. $ 15.20. Coco & Jaimeson. $ 34.99. Kas New York. $ 49.95. Yoins. $ 13.95. >

Belted waistlines.

Beltet er det perfekte komplementet til hennes skaterskjørt – så vel som for å legge til litt utsmykning til enklere stiler. Malia kjenner fordelene med å få tilgang til denne accoutrementet – et belte kan oppdatere utseendet på en kjole, så vel som knytte sammen helt separate stykker. Høyre beltet kan holde en titt fra teetering også cutesy, understreker den smaleste delen av midjen, så vel som den kvinnelige form.

Ben slitasje

Den politiske verden har en spesialitet i moteverdenen, så vel som det er evnen til å sette sammen antrekk som overganger fra kontoret til prepped-up-anledninger. Vår unge stylist er ikke noe unntak, rutinemessig arbeidende ben slitasje i sin daglige rutine, takket være kjølige årstider, så vel som rett og slett beskjedenhet.

Hvis hems ser litt samt høy eller vikarer stadig synker, tights samt leggings kan være clutch for enten scenario. bare droppe grunnleggende svart – Malia går alltid dristig farge.

Farge pop spark

Mens det er ikke benektes at hun kan ha noen prim-og-riktig restriksjoner for å overholde, fargetone har alltid vært der alle Obama kvinnene virkelig kommer til sin rett. Mye som hennes foretrukne bunnlagene, er fottøy en fargerik tid til å skinne, samt det eldste barnet drar full nytte.

Stepping ut i ekte Malia stil ville ikke være komplett uten en oppsiktsvekkende uttalelse sko eller sneaker til overflaten av hver fashion-forward look. Det er lysere, jo bedre, samt definitivt mer moro.

Vennligst la dette feltet emptyGet budsjett plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen for å bekrefte abonnementet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>