13 Lavpris kjoler (under $ 60!)

13 Lavpris kjoler (under $ 60!)

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Det er ingenting som en solid høstkjole for å gi garderoben din ryggraden den trenger for å vare deg til vinteren (eller neste vår). Så vi har satt sammen 13 awesomely tilgjengelige billige kjoler for høst som alle koster mindre enn $ 50.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Billig kjole hurtig tips

Lag det. Nøkkelen til å trekke av høstkjoleutseendet er til lag. Denne teknikken kan også legge til litt oppskalere til en billig kjole. Lag dine høstkjoler under en varm cardigan eller over et par skinny jeans.
Belte det. Belter er det # 1 tilbehøret for høst, som er bra – dette er tilbehøret som bidrar til å definere midjen din.
Strømpebukser. Bare hvis du ikke har fått notatet, er det på tide å gi slipp på dine nyloner. Strømpebukser kan brukes av alle aldre (ikke bare tenåringer) og har den ekstra fordelen av å holde deg varm.

13 fantastiske billige kjoler

Den virkelig lavpris kjole

Oppmerksomhet Animal Print Kappe Kjole, på salg for $ 14.99 på Kmart

Ok, vi innrømmer det – vi har ikke akkurat vært de største fansen i Kmart. Imidlertid har butikken imidlertid virkelig opped sitt stilspill, med stykker som dette lille dyreutskriftsnummeret. På $ 14,99, dette er et perfekt lagringsstykke for høst, kjempefint med et par støvler og strømpebukser. Det er også et kjempefint stykke å prøve ut hvis du er usikker på dyreutskrift, men vil gi utskriften en gå før du begår alvorlig deig.

Datoen kjole

Ruby romantisk kjole, $ 44,99 på Modcloth

Når du drar ut på en dato, er den siste du vil bekymre deg for din kjole (seriøst, dating er vanskelig nok). Denne Ruby Stunner fra Modcloth er den perfekte uten bekymringsdato-kjole, som passer til sex appell med slitesterk. Mens vi ikke kan garantere at datoen din ikke vil være en dork, kan vi garantere at du vil se varmt ut.

Den enkle kjole

Poet kjole, på salg for $ 48,99 på Talbots (også tilgjengelig i pluss størrelser)

Du har mange ting å tenke på (økonomien, kommende presidentvalget, vridningen og svingene til CW’s Ringer), så det siste du vil tenke på, er hva du skal bære om morgenen. Denne høstkjole fra Talbots (Yeah, at Talbots) er utrolig lett å bære med sine lange, flared dikter ermer, og er laget av en Rayon / Jersey strikke blanding som “vokser” (aka en virkelig fantastisk kjole å bære når du er oppblåst) med deg.

Flannel kjole

BDG Flannel Western Dress, på salg for $ 34,99 på Urban Outfitters

Hvis du kan huske 1992 (hvis ikke, humor oss og følg sammen i alle fall), husker du at flanell var “i” moteoppgaven, forårsaket av populariteten til Seattle Grunge Music. Vel for høst kjoler, er flanell tilbake, om enn denne gangen i litt mer skreddersydd mote, som denne kjole på salg på urbane outfitters.

Pluss størrelsen stunner

LYS Women’s Plus Dual Zipper Dress, $ 22.49 på Kmart

Ja, vi er alle over Kmart. En av de lyse flekkene i Kmarts nye mote arsenal er kjærligheten din stil, elsker din størrelse (LYS) pluss-størrelse linje. Mens fargevalgene er litt trist (egentlig, kan vi gjøre noen pluss-størrelse kjoler i farger som er på trend?), Stil og konstruksjon er topp lyd. Helt ærlig er kvaliteten så god, om ikke bedre enn kjoler fra andre pluss-størrelser som Lane Bryant.

Den røde kjole

Modell Agency Red Dress, $ 36.50 på LULUS.com

Alle snakker om hvordan du trenger en LBD (liten svart kjole), men hva gjør du etter at du har det lbd? Du får en LRD (liten rød kjole). Denne kjolen, fra Online Juniors Shop Lulus, er en fantastisk LRD som du kan bære som en tunika med en jakke og strømpebukser på kontoret, og ta av jakken (og strømpebukser) for en etter-arbeidsklubb.

Fargeblokkeren

Forever Audrey Color Block Dress, $ 59.99 på Target

Vel folk, det ser ut til at fargen som blokkerer trenden (iført stykker og / eller klær som kombinerer “blokker” av forskjellige farger) er her for å bli. Vet du hva? Vi er utrolig med det, fordi ærlig vi elsker hvordan trend blandinger ting opp litt ved å sette sammen ulike fargekombinasjoner (lilla + grå, gul + grå) at vi sannsynligvis ikke ville komme opp med selv. Når det er sagt, fargen blokkere trenden kan være litt skremmende, så vi takker Gucci for denne awesomely tilgjengelige fargeblokk kjole fra Target.

The Print Dress

Vero Moda Print skifte kjole, $ 45.40

Mens farge blokkering fortsetter å dominere kjolen kategori i høst, har vi fortsatt ikke kan unngå å bli trukket til en klassisk fall print kjole. Når du går for en print kjole i høst, holde det enkelt-no glorete floral utskrifter, bare en enkel vintage-inspirert mønster fra tidlig på 1970-tallet, som denne kjolen fra ASOS.

Arbeidet Dress

Tilkoblet Printed Panel Scuba Dress, $ 50.99, MacysDette er din tur til å kle på jobb. Du kjenner de dagene når du rushing ut døren (som er som hver dag for oss), og du kan ikke tenke på hvordan du stiler noe? Dette er den kjolen som vil spare deg tid og krefter. Alt du trenger å gjøre er å legge til et par svarte hæler, og du er klar for dagen.

Lørdagskjole

Women’s Tie-Front Kimono-Sleeve Kjoler, $ 39.94 på Old Navy

Hvis du er som meg, er det siste jeg vil tenke på på lørdag, hva du skal ha på seg. Helgene er min tid til å slappe av og ha på seg ting som jeg vil ha på, og det er ultra-komfortable. Denne kjolen (som egentlig kunne bli slitt på jobb) er super-komfortabelt og super-søtt med et par brune knehøye støvler.

Oppdatert 3/2016.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>