Street style Spotlight – nøyaktig hvordan du skal bære den lange belte mønster

Street style Spotlight – nøyaktig hvordan du skal bære den lange belte mønster

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Så mye mye mer enn en tynn stripe av materiale, kan beltet spille en av hovedfunksjonen i garderoben. Det gir farge, tekstur, samt frekvensen av interesse for en ellers enkel ensemble. Den beste belte likeledes cinches så vel som definerer midjen, og legger utseendet av kurver.

Som alt annet, belte trender kommer og går med årstidene. men hva er å fylle opp Instagram feed denne sesongen er en teknikk rett av rullebanen – den ultra lange belte. ønsker å hoppe på denne ultra flatterende trend? Dette er hvordan.

4 måter å bære Long Belt Trend

Først, la oss takle de grunnleggende spørsmålene. Hva er den lange belte mønster samt nøyaktig hvordan du bruker den? Mønsteret er akkurat hva det høres ut som: iført en ekstra lang belte i stedet for en som passer din midje størrelse. Styling et langt belte er lett. bare la den ekstra lange enden henger ned din side. Det er en herreklær-inspirert mønster som er å legge til en ny vri på de mest grunnleggende Belted antrekk. sjekket ut på å se hvordan.

Long Belt + Pants

https://www.instagram.com/p/Bf0o6IXFuU1/

Lange belter fungere godt med de fleste typer bukser. De mest trendy utseende gjør utnytte av lette ned langsiden av beltet. men du kan også gå lett inn i den lange belte mani med en tradisjonell lærbelte. Eller gå skarpere med en skolisse belte.

Long Belt + Dress

https://www.instagram.com/p/Bfq7wAxnCPn/?tagged=longbelt

Når iført en kjole, plassering lange beltet over hoftene på din naturlige midjen. fordi dette er den smaleste delen av overkroppen, posisjonering beltet det gjør den største stil effekt. prøv en lang lærbelte for en avansert utseende som vil flatere din figur.

Tynne belter er et ideelt valg for ett stykke kjoler som har noe klart skille mellom den øvre så vel som bunn. På kjoler med cinched midjen, prøv et bredt belte når du kravet om å dekke området der den øverste møter skjørtet.

Long Belt + Jacket

https://www.instagram.com/p/BeVCW1vFj-a/?tagged=longbelt

Remmer jakken er en enkel metode for å definere en form med flere sjikt. Det kan likeledes hjelpe bryte opp en solid blokk av farge. For å gjøre beltet virkelig skiller seg ut, opt for en teksturert eller mønstret belte. D-ring stil klut belter fungere godt for strøk også, som de er fleksible, så vel som raskt kan justeres for komfort (nødvendig på de dagene da du spiser en ekstra stykke pizza …).

Long Belt + skjørt

https://www.instagram.com/p/B9ABBAAl0fm/

Som med kjoler, lange belter forbedre utseendet på skjørt mens du legger en pop av farge eller tekstur til ensemble. sammenkoble en tynn belte med et skjørt samt beskyttet det omtrent en tomme under det området hvor den tilbaketrukket i topp samt skjørt midjebånd møtes.

Eller, for en mye mer feminin look, kan du prøve et skjørt med en wrap belte. Disse stilige belter dekke opp mye mer areal på magen, noe som er perfekt for kvinner som ønsker å gjøre midjen vises mindre.

Fortsatt ikke sikker på hvor du skal begynne med den lange belte trend? Bruk en nøytral belte med et par av dine foretrukne kjæreste jeans så vel som en komfortabel toppen.

Hvis du likte dette innlegget, kan du også like disse:

Flashback mote: nøyaktig hvordan du skal bære Paljetter
5 Mules Antrekk du kan bære beste nå

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>