Top Mobile Coupon Sites

Top Mobile Coupon Sites

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Mobilkuponger er en fantastisk måte å spare noen få dollar uten å måtte bære rundt en kupong lommebok (husk dem?). Her er noen av våre favoritt online kupong nettsteder.

8Coupons.com – 8Coupons.com er en one-stop mobile kupongbutikk for fantastiske tilbud på steder å spise, drikke, handle og gjøre ting i nabolaget ditt. Nettstedet har en database fylt med over 60 000 penger som sparer mobilkuponger og avtaler over hele landet. Hvis du vil sende en kupong til mobiltelefonen din, må du registrere deg og logge på nettstedet på 8coupons.com og klikke på “Send to Phone” -linken som ligger på toppen av hver kupong.

Couponsherpa – Kupong Sherpa er en av pionerene i mobilkuponger og finner kjempefint avtaler for de med iPhones og iPod-berøringer. Ved å laste ned deres helt gratis applikasjon, har Coupon Sherpa-brukere tilgang til hundrevis av i butikkskuponger, organisert etter kategori eller butikknavn. Det har også kampanjer fra ulike forhandlere som er eksklusive til Coupon Sherpa-brukere.

CellFire – Grunnlagt i 2005, kan cellfire skryte av å være den første landsomfattende mobilkupongen og rabatttilbudetjenesten og kan nås på over 800 forskjellige mobiltelefoner og alle amerikanske transportnettverk. Søknaden er enkel – bare last ned programmet på telefonen, skriv inn postnummeret ditt for å finne kuponger i ditt område. Dessverre er de fleste kupongene for matbutikker.

Yowza – Yowza er et helt gratis mobil eneste applikasjon for iPhone og iPod touch som tilbyr tilbud fra 10.000 kjøpmenn landsomfattende. I motsetning til andre mobile kupong nettsteder som skure på nettet for flere avtaler, kommer Yowzas kuponger rett fra selgerne selv. Bare start programmet, og det vil søke etter de nyeste kupongene og tilbudene som er tilgjengelige innen 1 til 50 miles i ditt geografiske område.

MobileCoupons.com – MobileCoupons tilbyr besparelser ved hjelp av to måter, først er gjennom en helt gratis iPhone-applikasjon, og den andre er gjennom et mobil- eller WAP-nettsted som lett kan nås ved hjelp av eventuelle webaktiverte telefoner på alle bærere. Bortsett fra å gi tilgang til kjempefint avtaler rundt ditt område, gir MobileCoupons.com Mobile-nettstedet deg også tilgang til telefonnumrene og adressene til lokale bedrifter sammen med kart og veibeskrivelser.

Valpak – En Mail Coupon Veteran, selskapet Valpak har kommet inn i Millennium og tilbyr nå kuponger gjennom et mobilnettsted og en iPhone-applikasjon. Alt du trenger å gjøre er å åpne programmet eller deres mobilnettleser og skrive inn sine postnummer, for å kunne se listen over kuponger som er tilgjengelige i deres område.

Google Mobile Coupons – Google har gjort det mulig for kjøpere å legge til kuponger i firmaets oppføringer, og nå kan disse kupongene lett nås av forbrukere gjennom deres nettaktiverte telefoner. For å få mobilkuponger, bare gå til google.com på din web-aktiverte telefon og søk etter en lokal virksomhet. Når du lander på sin side side, ser du kupongene og rabatter som kan være tilgjengelige, så bare vis kupongen, best fra telefonen til etableringen for å løse tilbudet.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>