Sanne Confessions: jeg ha falske vipper

Sanne Confessions: jeg ha falske vipper

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Jeg vedder på at det ikke var så lenge siden du har sett i et blad eller så en mascara kommersielle der modellens øyevipper var hele veien til taket og kravet var at “Triple Lash super Long” Mascara gjorde det. Du fant det samme mascara i butikken og brukt den på dine egne vipper, og fikk halve effekten. Dette er fordi den virkelige hemmeligheten er falske vipper.

Falske vipper gi øyesminke som ekstra volum og dybde. De virkelig fullbyrde utseende og legge til at ekstra polert utseende til din makeup som virkelig skiller seg ut.

Vil fantastisk øyesminke som skiller seg ut fra en mil unna? Ønsker du en kostnadseffektiv måte å se kameraet klart til enhver tid? Ønsker du den virkelige hemmeligheten til kjendis sminke? tillit og tro, det er alt i vippene.

Hvorfor jeg elsker falske vipper

De er kostnadseffektive

Jeg er sikker på at det er falske vippene der ute som koster mer enn 50 $, men kostnaden er ikke faktor for kjempefint vippene. Du vil finne at noen av de beste merkene av falsies er ganske oppnåelig, om du finner dem i bulk på Ebay eller gå til din lokale skjønnhet forsyning butikk eller apotek og kjøpe dem et par om gangen. Merker som Ardell og Modlash er under ti dollar, og ser fabelaktig på noen.

Foruten vippene selv, må du også lime. mange øyevipper settene har lim inkludert. Med mange merker, kan du vaske limet av vippene og bruke dem på nytt, får enda mer av en bang for pengene.

Lett å påføre

Etter et par Youtube-videoer og litt trening, kan du enkelt søke piskeslag. Du kan være litt klønete i starten, men når du får teknikken ned, er det ikke mer enn ti minutter lagt til din skjønnhet rutine. bare linje snert med lim, la limet får klebrig, og gjelder vippekanten. Sørg for at de falske vippene blande med dine egne vipper. bruke eyeliner og mascara, så er du ferdig.

Bilde gjengitt av Shutterstock

Hvis du vil ha enda mer av en enestående utseende, påfør øyenskygge på forhånd. Du kan også sjekke ut din lokale skjønnhetssalongen, som har øyevipper som en del av deres service-menyen. Får vippene gjort på en salong er en veldig bra alternativ til å gjøre dem selv om du bare sette dem i for spesielle anledninger.

Variasjon

Ikke la deg lure: falske vipper kommer i alle former og størrelser. Det er korte, lange seg, ekstra korte og ekstra lange. Det er ekstravagante de med masse glitter og fjær seg for kostymer og fester. selv avant-garde vippene er relativt billig. Shu Uemura har alle typer vipper for alle anledninger. Krydre opp utseende med noen awesome lashes- det vil virkelig gjøre hele forskjellen!

Total Face Transformation

Bilde via People.com

Katy Perry, Kim Kardashian, Beyonce og Rihanna bære alle dem. Hvorfor? fordi de gjør ansiktet ser kameraet klart, på et øyeblikk! De er også en viktig nødvendighet for bilder og på scenen, hvor lys har en tendens til å gjøre øynene synke for å forsvinne. Vippene mørkere øynene og virkelig legge til at ekstra pop.

Hvis den ekstra glammed ut lash utseende er ikke for deg, er det også naturlig vippene, som pleier å være tynnere, kortere og lengre fra hverandre enn ‘high-glam’ seg. Disse vippene fortsatt bringe ut øynene dine uten å være for prangende. Den “naturlige” vippene er vipper du kan bære på en daglig basis: til jobb, skole eller deres uformelle utflukter.

Det er det jeg liker mest om falsies: de er en så enkel element for å legge til en skjønnhet regime som gjør en betydelig forskjell.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>