Outnet: Site Evaluation

Outnet: Site Evaluation

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Outnet er den high-fashion-fokuserte netto-en-porterens utløpssted – som gleder oss fordi, mens vi elsker å persusere Net-A-Porters designertilbud, kan vi bare ikke validere (eller ha råd til prisene. Og i denne økonomien står det bare til grunn til at high-end forhandlere vil diversifisere for å tappe inn i budsjettplanen kjøpsmarkedet (Theoutnet.com kaller det “Chic rabatt shopping”, et uttrykk som, i designer sirkler, ville vært en Major Oxymoron bare et par år tilbake).

Denne publiseringen kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Gitt, som en hvilken som helst type annet uttak, hva du oppdager, er normalt ikke kommer til å være den aller første løp av enhver form for trend, men kunnskapsrike shoppere som oss forstår at når det gjelder designer, ser vi virkelig ut til å investere i solid Stift eller uttalelse stykker uansett, ikke på vei ut trender.

The Outnet: Vår gjennomgang

Vår anmeldelse: Visuelt, nettstedet branding er hva du kan forvente fra netto-en-porter-ren, trendy, bare denne siden av oppskalere; La oss bare si at det er helt klart at du ikke kjøper målet nettstedet (som vi fortsatt ønsker, ville oppdage dets metode ut av 1996), og la oss innse det, en del av nytelsen av online kjøp er den visuelle opplevelsen. Når det er sagt, er det varene – og prisene – det vil holde oss tilbake, så vi fortsetter. . .

Rengjør stil betyr, etter utvidelse, enkel navigering-Outnet kan du søke etter designer, klassifisering eller salg fra ekstremt aller første side. Vi dro rett for designere (det er hva netto-en-porter handler om, tross alt) så vel som skummet ned i alfabetisk ødelagt notering til Lela økte (en fave for de rene kuttet, feminine plaggene vi ønsker å trykke på Øyeblikket) hvor vi oppdaget 20 elementer på store rabatter, inkludert denne typen til-dø-for Cap Silk Dress, nå bare $ 453.25, på 65% av den opprinnelige $ 1,295 pricetag. (Merk: Vi anerkjenner dette er ikke en ekte budsjettplanpris, men for en designer silke kjole som startet over tusen dollar? Det er alt relativt.)

Men vent, hva om vi ikke er en amerikansk størrelse 4 eller 6? På dette spesifikke elementet er vi ute av lykke – men av programmet som er ulempen av Outlet Shopping. Størrelser er begrenset. Så kan vi søke etter størrelse? slags-det er, ikke etter nummerstørrelse, men XS-XL. Velge “L” under kategorien “Klær”, kom vi opp med 125 elementer, inkludert denne ekstremt store 100% Silk Mint Jodi Arnold ColorBlock Ermeløs kjole, for $ 225 (halvveis).

Søkeresultatene kan også endres, på hver side med bare et raskt klikk eller to, av designer, farge, klassifisering (topper, kjoler, jakker, etc.). Så hvis du leter etter en størrelse m Blue Fendi skjørt, vil du forstå om 5 sekunder hvis de har en eller ikke (og bare for posten, på dette komponerende gjør de ikke) .OKay, slik at du kan søke etter som samt kjøp av designer klær på en rabatt – men vi har allerede bluefly.com for det. Så hva ellers? Hvis du liker mer av en kjøpsutfordring, har Outnet “Flash”, så vel som “dukker opp” salg på en timer, som, heller ærlig, anbefaler vi ikke. Som budsjettplan fashionistas, kjøp noe siden “Rask, er det bare på salg i 10 minutter!” er ikke den beste metoden for å se bunnlinjen din. Men det er også “Going Going Gone” salg, der kostnaden faller som forsyninger faller – så hvis du har litt tid til å drepe å se klokken, så vel som å vente på å se nøyaktig hvor lavt det vil gå (og hvis du er Rask tilstrekkelig på klikket), det kan være verdt.

Dommen: ja. Revolusjonerende online kjøpsopplevelse? Ikke egentlig. Lett å navigere, visuelt tiltalende, så vel som med store designerrabatter for designer-avhengige blant oss? Absolutt. Designeravhengige, bokmerke unna.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>