Kate er Casual for barn Tennis Engagement

Kate er Casual for barn Tennis Engagement

Det var tilfeldig Kate for denne ettermiddagen engasjement på Bond grunnskolen. (Hvis jakka ser kjent ut, er det en god grunn!)

Hertuginnen ble møtt av elevene da hun ankom skolen.

Hun var der for å se Wimbledon Junior Tennis Initiative (WJTI) i aksjon.

Mange lesere vet hva en stor tennis fan Kate er; hun er skytshelgen av All England Club og deltar flere kamper i Wimbledon hvert år. Initiativet tilbud “… barn mulighet til å oppleve tennis, samt viser hvordan deltakelse i idrett kan utvikle ferdigheter og verdier som tennis oppmuntrer, for eksempel teamarbeid, disiplin og rettferdighet.”

Mer fra Wimbledon rapport om hendelsen:

“Det var en betydelig glede å ønske Hennes Kongelige Høyhet til vår skole,” lagt Mrs Despo Stevens, Rektor ved Bond grunnskolen. “Vi så ta glede i å ha besøk fra WJTI, og være aktiv og i form er en svært viktig budskap for våre barn.”

Jeg tror Mrs. Stevens er sett på bildet til venstre like nedenfor.

Den WJTI rapporterer mye mer enn 195.000 lokale barn har blitt introdusert til sporten ved hjelp av sine gratis tennis coaching økter.

Det er finansiert av Wimbledon Foundation. Kensington Palace twitret at lærdommene “… bidra til å bygge tekniske ferdigheter og fremme verdier som samarbeid, rettferdighet og disiplin.”

Denne 22-sekunders video er gøy.

Kate så ut som hun hadde en fantastisk time.Here du se henne jobbe med barn.

Som vanligvis skjer når hertuginnen er med barn, så vi noen av Kates morsomme ansikter. Det var også fremragende uttrykk på ansiktene til barna, inkludert den lille scamp du ser nedenfor riktig, han ser ut som han hadde en fantastisk tid.

Det var høye femmere.

Denne lille jenta ble elskling.

Og klemmer.

Kate sa farvel til enkeltelever før hun dro. Hallo! magasinets Tracy Schaverien delte denne videoen av Kate si farvel til noen av studentene.

Nå til hvilken kate hadde på dagens engasjement.

The Duchess var i en annen jakke fra PlayBrave, den Clarice stil (£ 129).

Mantelen er laget av en teknisk strekkmateriale. Det er beskrevet å ha en generøs pasning som tillater en lagdeling og bevegelsesfrihet. Her kan du se flere sømmene av stoffstykkene som brukes i stykket. mange takk til Laura for hennes rask ID på jakken og Sara for å få bekreftelse fra PlayBrave av det nøyaktige stilen navn for stykket.

Kate hadde på seg Clarice for en plen Tennis Association engasjement i oktober.

I dag Kate brakt tilbake Monreal spor bukser vi har sett tidligere.

The Duchess wore hennes Nike Air Vapor trenere igjen.

Og hadde på Annoushka perle dråper ($ 420) med Kiki McDonough hoops (£ 500) slitt for denne morgenen engasjement på kjempefint Ormond Street Hospital.

Jeg vil prøve å oppdatere med normal liste over linker hvis jeg er i stand til å gjøre tiden i kveld. Vår rapport om denne morgenen engasjement og Kates nye Boden strøk kan leses ved å klikke her.

En rask Retail Roundup oppdatering: Aquatalia har den nåværende versjonen av Rumbah på salg for $ 188. Det er bare tilgjengelig i større størrelser (10 – 13), men det er en fryktelig god pris hvis det er din størrelse. ++++++++++++++++++++++++++++++++

OPPDATERING torsdag AM: to nye engasjementer har blitt annonsert for neste uke:

Tirsdag 23 januar: Som en del av Heads Sammen skal initiativ Kate besøke Roe grønn Ungdomsskole å lansere en ny mental helse-programmet for små barn. Det nye foretaket er et samarbeidsprosjekt gjort i samarbeid med Anna Freud nasjonalt senter for barn og familier, Place2Be og unge sinn. Den formelle lanseringen arrangementet vil også bli ivaretatt av ministeren for skoler, Nick Gibb

Onsdag 24 januar: The Duchess fortsetter sitt arbeid i mors psykiske helse-feltet med en sjekk ut til Maurice Wohl vitenskapelig Neuroscience Institute ved Kings College og Mor og baby Institute ved Bethlem Royal Hospital. Kate vil se enhetens barnehage området og møte med flere pasienter som er for tiden under behandling.

115Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>