Hvorfor bryllup hendelse kjole str Så lite

Hvorfor bryllup hendelse kjole str Så lite

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Så du har investert 401 (K) i hver brude magasin som noensinne har eksistert, Pinterested selv innenfor en tomme av livet ditt, samt brukt de siste tre månedene på en streng diett plan for rå grønnsaker og, vel, rå grønnsaker. nå er du på brude salongen, fokuserte bare på å nå at “Si ja til kjolen” øyeblikk hver brud drømmer om, så vel som det skjer. Din nylig svelte, størrelse-8 kroppen har-raskere enn du kan si strapless-satin-havfrue-bli en størrelse 12. Eller din størrelse 14 har endt opp med å bli en 18. Kanskje. Um, hva?

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Og slik har det brude markedet snudde alt-øyne-på-meg øyeblikk i en mer usikkerhet fremkallende prøve-på plass traumer, samt plutselig kjører av til Las Vegas i en klubb kjole fra permanent 21 virker merkelig attraktiv .

Så her er lowdown på bryllup hendelse kappe dimensjonering, samt hvorfor, heller ærlig, bør du ikke bryr deg.

411 på bryllup hendelsen kjole Dimensjonering

Problemet oppstår, ifølge Kim Smith, sjef for Endringer på Davids Bridal, når vi i dagens samfunn-KUN vant til, i de fleste tilfeller, ready-to-wear sizing-must plutselig tilbud med dimensjonering spesifikasjoner som kaster oss ut av vår komfortsone, for den dagen vi forventer å føle den vakreste, og, vel, svelte.

“Det jeg tror folk ikke kjenner igjen når det kommer til å prøve på klær, alt er av rack nå”, sier Smith. “Fifty, kanskje til og med 30 år siden, ville folk ha sine klær skreddersydd på en jevnlig basis. nå vi kjøper av rack- hvis det er tett, det er nær.” Brude størrelse spesifikasjoner, dessverre for størrelse bevisste bruder, er fortsatt basert på både følelser samt kroppstyper av årene som har gått, selv som ready-to-wear størrelse spesifikasjoner har utviklet seg til adresse nåværende kroppstyper-og nåtid psyches- av forbrukerne.

Så hvorfor ikke Bryllupet hendelsen kappe markedet bare modifisering Størrelsen spesifikasjoner Allerede?

Noen har-ifølge Smith, David Bridal har brukt en båtlast med tid og penger å studere moderne kroppstyper samt endre dimensjonering spesifikasjoner for sine kjoler å justere med moderne kroppsformer samt forventninger-, men andre ikke har fulgt etter .

Hvorfor? Um, den båtlast med tid samt penger problemet, mest sannsynlig. “Det tar en stor gruppe mennesker, samt en god del penger å kontinuerlig oppdatere dimensjonering specs,” Smith notater. “I denne dagen samt alder, nummer én årsak i ikke å se det gjort.”

Hvor å ikke la bryllup hendelse kappe Dimensjonering Ruin Din “Si ja til kjolen” Moment

Først må du huske på at i tillegg til utdaterte dimensjonering spesifikasjoner, bryllup event kjoler vanligvis trenger oss til å bære en hel masse foundation plagg-skum, lange linjer BH, voluminøs slips- at add bulk samt bør vurderes når du velger en størrelsen på kjolen som egentlig ikke rydde vårt pust (som “noe blått” burde ikke være ansiktet).

For det andre, forstå at med bryllup event kjoler-og all formal for den saks skyld-endringer er en del av avtalen. huske hva vi sa om utdaterte dimensjonering specs basert på utdaterte kroppsformer samt typer? Ja, det. så vel som i en ready-to-wear samfunnet, bruder kravet om å huske på at selv når kjøpt “av rack”, et bryllup hendelse kappe er en tilpasset plagg. Ikke tro på det som “jeg ikke får plass i en størrelse 10”, tror på det som “jeg har denne kjolen tilpasses ME.”

Endelig-vi har sagt det før, så vel som vi vil si det igjen- “size” ikke lik “fit”, samt i form er det eneste som teller. Said Smith: “Når du får den beste kappe på, samt det gjør at du føler deg fin, så vel som passer godt, det er når bruden er den lykkeligste. Størrelsen bør være bunnen av sitt valg; det er nøyaktig hvordan det ser ut, samt nøyaktig hvordan det passer.” Når hun solgte kjoler, Smith legger, hvis bruden spør størrelse, forteller hun dem “ikke bekymring om det, se på deg selv i speilet.” Hvis du elsker måten den ser ut, ikke klarer å huske nummeret -as Smith sa, ingen andre skal se inni kjolen på tag.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>