Crazy Partboard: DIY

Crazy Partboard: DIY

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Vi har lagt merke til en økende trend i papptilbehør og møbler for hjemmet. Faktisk blir utseendet ganske haute og kostbare geni-jones selger en papp Chihuahua for en $ 140. Tjueen tjueen har en linje med papir mache og pappelementer for ditt hjem. Og Returdesign Studio, basert i Sverige, har en linje med elegante boligmøbler og aksenter laget av papp (kaos hyller avbildet ovenfor). Men selvfølgelig kan du få dette utseendet for mindre.

Ved hjelp av gjenvunnet papp fra bokser for å lage stoler, tabeller, klokker, bilderammer og mer, er en fantastisk måte å minimere avfall og resirkulere. Og det meste av alt du trenger for disse prosjektene du kan finne i ditt hjem eller trekke ut av en dumpster. Vi anbefaler personlig å raiding dumpsteren bak Barnes og Noble for noen av høy kvalitet pappkasser.

Fold Schoolfold School er et nettsted som har gratis nedlastbare instruksjoner for å lage pappestoler, avføring og rockere. Klikk her for instruksjonene.

Fold School anbefaler at du har en skriver (svart / hvit), kutter, linjal, skjærematte, spray lim, nål, lim, maskeringsbånd og foldingsverktøy – for alle dine foldeskoleprosjekter.

Kartong kaffetabank et fabelaktig salongbord med elementer fra ditt hjem og dumpster. Du kan bruke, glass eller en biter av MDF bord for toppen. Husk å male og dekorere bordet ditt. Gå gal. Det er papp. Disse instruksjonene er endret fra instruksjonene vi fant på HGTV.com. De har også instruksjoner for å lage en pappeklokke, bilderamme og lampe.

Hva trenger du

2 Double Walled Bølgepapp Kartongrør, 13�? diameter

Lim

Verktøykniv

Rett kant

Overflate for kutting

Spray lakk

Glass eller bord for toppen

Bruksanvisning

1. Klipp to stykker fiberrør til ønsket tabellhøyde.

2. Skal tilbake det ytre laget av papp og kutt pappet i små stykker.

3. Spor innsiden av røret to ganger på papp for å lage topper og kutte dem ut.

4. Lim de små bitene av papp i et dekorativt mønster rundt rørene og toppene. La limet tørke helt.

5. Spray med et beskyttende lag med lakk og legg glass på toppen.

Kartongdyrrock Paper saks har en forsyning av DIY-kartongdyrpakker, hver koster $ 14, og du kan få en hjort, rhino eller elg, for å henge på veggen din. Vi elsker kitsch-aspektet av disse morsomme kartongvegg-troféene og den beste delen, ingen dyr ble skadet i å lage disse prosjektene.

Har du gjort fantastiske kartongprosjekter? Del dine ideer med oss!

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>