Slik bærer du Double Denim Pattern

Slik bærer du Double Denim Pattern

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Hva er mye bedre enn denim? Enda mye mer denim. Doble denim-mønsteret fra 90-tallet, så vel som tidlig på 2000-tallet, er tilbake med en hevn, så vel som du ikke trenger å være en rullebanesign for å få det til å se bra ut. Før du ignorerer denim-on-denim som en mote faux pas, sjekk ut disse overraskende stilige måter å rocke utseendet på.

Kjæreste jeans, t-skjorte samt denim jakke

Hvis du har lyst til å tråkke mykt inn i den doble denim-trenden, prøv denne daglige casual utseendet. Par noen skjegg kjære jeans med en nøytral eller stripet tee. På toppen, sport en tradisjonell denim jakke. Overflate Utsikten med en lær Crossbody bag, et stykke uttalelse smykker, løpesko, så vel som en baseball cap.

Jeggings, Chambray Top samt Heeled Booties

Hvis konvensjonelle jeans ikke er din ting, vil du elske denne neste dobbelt denim-ensemble. Sett bort jeansene dine til fordel for et mørkt klesvask. Velg lettere denim for toppen for å produsere litt kontrast. Selv om det ikke er nøyaktig denim, hjelper en knapp-down chambray topp med brystplasterlommer med å produsere et trendy vårutseende. Skyv på et par svarte hælte støvler, så vel som solbriller til totalt utseendet.

Denimskjørt, denim jakke, så vel som skjerf

Med varmere værforhold i horisonten, vil skjørt når en gang endte med å være en stift i våre garderober. Denne Double Denim-utseendet har en mid-lår-distressed denimskjørt, uformell tee, samt en denimjakke med morsomme utsmykninger som patched albuer. For en ekstra touch av farge, så vel som tekstur, bind et dekorativt skjerf rundt en av belteløkkene i skjørtet.

Denim overalls, chambray topp, så vel som hæler

Hvem sier at voksne ikke kan bære overalls? Denne all-denim-antrekket har denim overalls med en chambray-knapp-opp-skjorte. Det viktigste for å ha på seg det som en voksen er å velge form-passende overalls som klemmer dine feminine kurver. Legg til noen få essensielle tilbehør som en overdimensjonert klokke eller choker. Deretter bringer du litt øyeblikkelig farge til spillet med et par hæler i en morsom vårfarge som Aqua, Lavendel eller Yellow.

Skinny jeans, knapp-up, samt fringepose

Doble denim-mønsteret er ikke eksklusivt for to nyanser av blå. Prøv å blande opp forskjellige nyanser av denim, for eksempel en blå denimjakke, så vel som svarte jeans. Hold tilbehør fine, så vel som enkelt, for eksempel et kjede armbånd eller tynn klokke. Du kan også prøve å kombinere dine fav vårmodustrender – som to stykker denim, så vel som en Fringe Hobo Bag.

Denim på denim er en av sesongens lettere trender å mestre – gi det et skudd, så vel som la oss forstå nøyaktig hvor mange komplimenter du får!

Elsker denne artikkelen? Sjekket ut Street Style Spotlight – akkurat hvordan du skal ha den lange beltetrenden.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>