Master Color-Block Trend

Master Color-Block Trend

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Den heteste trenden på våren / sommersesongen er fargeskloking, og personlig kunne vi ikke være mye mer begeistret. Våren 2011-banen eksploderte med levende fargetoner som var avante garde, leken, og umulig å se bort fra både for deres lysstyrke og deres fremtredende over designere og forhandlere.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Fargeblokkutseendet er langt fra nytt, men det er tilbake med et slikt bang som du ikke vil se bort fra det i år. Det er mange måter å få det til å fungere for deg – noen enklere enn andre – så la oss ta litt tid til å analysere de beste måtene å fargeblokke sommeren din.

Jukse

Du vil se ut som et mote geni uten å sette noen tanker på det hvis du bare kjøper en fargeblokkert kjole. Velg en som fungerer for din hudtone og personlig stil – og sørg for at alle fargene flatter, ikke bare en eller to.

Pleated Color Block Trapeze Dress, $ 107.58, ASOS

Pair separates Når det kommer til fargeblokkering med separerer, er den enkleste måten å parre en lys fargetone med en nakenhue. Når du har fått tak i det, kan du prøve å parre to dristige farger, men vi foreslår at vi starter med en lys topp og nakenskjørt.

Chiffon Double Layered Skjørt, $ 42, American ApparelCulture Fit Top, $ 44, Zappos

Spark det opp et hakk

Når du har fått dine nøytrale og dristige farger dekket, er det på tide å legge til en mye mer (ja, en mer). Par en dyp turkis eller kobolt topp med en pastell, eller kompensert lyse bukser med en rik jakke. For den lilla t-skjorten ovenfor, elsker vi en myk hued cardigan.

Fjærvekt Cardigan, $ 62, J. Crew

Opp ante.

Når du har fått dine hovedfarger representert i ditt antrekk, ta fargeblokkering til neste nivå med tilbehør. Hvis du har en dyphudet topp, skjørt eller kjole, par den med lyse tilbehør og omvendt. En lys gul topp ser veldig bra ut med koboltblå armbånd, og en dyp lilla skjørtpar pent med lyse rosa sko.

Ben Amun Green Bangle, $ 30, StyleBopjuicy Couture “Filomena” Jelly, $ 70 Jildor

Motsettene tiltrekker seg er noen få ting å huske når det gjelder fargeblokkering med de beste fargene. Pass på at du bare har en neonfarge. Mens det er helt bra å rocke tre dristige farger, bør bare en av dem være veldig lyse. Vi liker denne formelen: en lys, en dristig, en nøytral.

Husk også at nøytral ikke trenger å innebære nøgen. Bruk hvit, grå, brun og svart for å holde antrekket ditt sammen. Og en enkel måte å sikre at du får trenden til høyre, selv uten nøytral? Hold deg til forskjellige nyanser av samme farge. Himmelblå, kobolt og marine ser bra ut, mens blekrosa, lyse rosa og fuchsia gjør det også.

Har du en vanskelig tid å finne ut hva du skal parre med hva? Her er noen mye flere farger som går veldig bra sammen.

1. Cobalt Blå, Gul, Orange2. Sjokolade Brun, Rosa, Peach3. Lilla, lys blå, Teal4. Dyp blå, lys rosa, Wite5. Coral, Gray, Ivory

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>