Slik stiller du en fascinatorhatt (og hvor du skal få en)

Slik stiller du en fascinatorhatt (og hvor du skal få en)

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dypt ned, hver og en av oss slags ønsker å være Kate Middleton. Men ikke fordi hun blir en prinsesse, og ikke fordi hun er gift med en prins. Eller hertug. Samme det.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Sannheten bli fortalt, vi vil bare ha Kate’s hatter. Fra frilly til fjæret, har Kate Middletons fascinatorhatter fanget våre hjerter så dypt som hun fanget Williams. Og selv om vi ikke har noen anelse om hvor vi ville bære dem, kan vi fortsatt ikke vente med å få en fascinator av våre egne.

https://www.instagram.com/p/bjeyxabdbj6/

Vil du etterligne Kates glam-fascinerende toppers, men ikke sikker på hvordan du skal bruke den, hvor den får det, eller til og med hvilken anledning kan være hensiktsmessig? Ingen bekymringer, dears. Vi har svarene. Nå, hvis bare å finne prins sjarmerende var dette enkelt.

Hva er en fascinerende hat anyhoo?

Fascinators er hodestøtter laget av fjær, blomster og blonder. Rett opp til Sarah Jessica Parker hadde en fascinator til London Premier of “Sex og byen”, så du sannsynligvis bare disse elegante hatter på Kentucky Derby i USA – selv om de har vært populære i U.K. og Australia for alltid.

Siden Sarahs berømte fascinerende uttalelse har vi sett Kate Middleton og Meghan Markle stilig, ikke den fascinerende hatten mange ganger.

https://www.instagram.com/p/bi9cxrkhamr/

Som historien går, ble Petite-fascinatoren populær i U.K. som et alternativ til de mye større hatter damene ville ha på seg formelle anledninger.

Hvor å kjøpe en fascinatorhue

Det var en tid da fascinatorene var vanskelig å komme forbi i USA heldigvis, som har endret seg. Her er de beste stedene å finne dem

Vintage butikker

Hvis du er villig til å grave litt, kan du finne prinsesse-verdige toppers på vintagebutikker. Tross alt ser stilene seg av Middleton og andre kongelige i dag på å ligge på lignende hatter din bestemor pleide å ha på seg. Dette er den mest kostnadseffektive tilnærmingen, da du sannsynligvis vil finne en latterlig god avtale.

New Orleans

Hvis du har penger til å bruke, gå til det franske kvarteret og se etter butikker. Fleur de Lis har fascinatorer på skjermen, eller deres lag kan gjøre deg til en egendefinert en til din smak. Det er også lavere nivå lue butikker som Meyer hatteren som vil ha fascinators, sammen med baseball caps og cowboy hatter.

Spesialbutikker

Vi kan ikke ha kongelige bryllup på dette kontinentet, men vi har sporadisk hat-verdig begivenhet – nemlig påske og Kentucky Derby. Dette betyr at det er et lite marked for fantastiske hatter. Sjekk din by for luebutikker eller uavhengige forhandlere som har unikt formelt antrekk for kvinner.

Sesongmessig kan du også finne fascinatorer på Bloomingdale, JCPenney og Macy.

Etsy & Amazon og andre nettbutikker

Fascinator Hat, $ 14.99, Amazon

Ja, du kan absolutt finne en fascinator på Amazon. Gal, ikke sant?

Svart fascinatorhue, $ 50, Etsy

Etsy er et kjempefint sted å handle for fascinators. Du kan sannsynligvis finne en lue maker som vil gjøre en akkurat slik du vil ha det.

Du kan også prøve San Diego Hat Company, som er leverandøren av fascinatorer til Zappos og JCPenney.

Britiske forhandlere

Hvis du vil ha toppers så fabelaktig som Miss Middleton, shop hvor hun butikker! Kate elsker fascinators av Phillip Treacy, men han er ikke det eneste sartoriale geni som busting ut fantastisk hodeplagg i Storbritannia.

Du kan finne rimelige hatter i en rekke butikker – uten å kjøpe en flybillett. Prøv Marks & Spencer, John Lewis, House of Fraser og Debenhams.

Hvordan ha en fascinatorhue

Hold det i forhold

Pass på at fascinatoren er i forhold til størrelsen på hodet og funksjonene. Hvis du har et mindre hode, ikke bruk en fascinator med en 10-foot påfuglfjær. Hvis du har et stort hode, ikke bruk en fin fascinator med en 1-tommers miniatyr topphue.

Hold håret ditt enkelt

Hold frisyren din veldig enkel, så det distraherer ikke fra ditt elegante hodestykke. En fin chignon, slicked tilbake gjør eller en enkel hestehale fungerer bra.

Hold det enkelt

https://www.instagram.com/p/btyfgbendor/

Motstå trangen til å gå stor på din første fascinator. Du trenger ikke en lue som kommer til å være en festfare for alle som får innen fem meter av deg. Start liten og enkel – en ryddig svart halm fascinator gjør fortsatt en uttalelse.

Når skal du ha en fascinator

Bryllup

Fascinator er et veldig stilig alternativ til bryllupshatten. Forresten er det også en fantastisk måte å plukke opp menn – menn elsker fascinatorer!

Cocktailfester

Du vil skille seg ut og starte samtaler. Hva Co.Uld Vær bedre på en cocktailfest?

Kunståpning

Det kan se litt tøff pretensiøs, men er det ikke som kunståpninger handler om?

Ungdoms sportsarrangementer

Hvis barnets lille liga-lag er, vel, litt bak på hånd-øye koordinering, så kan du bære din fascinator for å distrahere det andre laget.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>