Irettesette den Badetøy Trends med disse morsomme Stil

Irettesette den Badetøy Trends med disse morsomme Stil

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette publiserer kan inneholde affiliate linker. Se vår personvernpolicy.

Badetøy trender har tatt på seg sitt eget liv de siste årene. Kudos til badetøy designere for å få nyskapende med nye kutt, samt detaljer, men hvis jeg ser en mer vaffelsøm-top bikini ved bassengkanten, tror jeg at jeg kan kneble.

Jeg har ikke et problem med sesongens morsom stiler – volanger, prikker samt Gingham inkludert – men når det er så vel mye av en god ting, jeg begynner å tenke gjennom mine alternativer. Må jeg virkelig ønsker å blande inn i havet av ruffles samt prikker? Og, som en eldre fashionista, jeg gjør kravet til? Responsen på begge er nei, egentlig ikke.

Så jeg gikk å kjøpe for off-trend, distinkt badetøy som vil merke deg, så vel som meg som uavhengige tenkere. her er mine beste plukker.

5 forskjellige badetøy stiler

Langermede drakter

Floral Ett stykke dress, $ 14, DHgate

Langermede badedrakter tilbyr ekstra Søn sikkerhet samt ha en sporty, surfer-jenta appell. Ta med et par slitte denim shorts samt noen flip flops, så vel som du har et antrekk til å rusle rundt i tillegg.

Animal-print drakter

South beach dyr Print Plunge Swimsuit, $ 48, ASOS

Animal-print har sine øyeblikk i så vel som ute av rampelyset. Denne sesongen er edgy print ta en baksetet til Gingham samt striper samt prikker. men i mine øyne, som bare øker sjarmen av big-cat utseende. trekke dette ut når du føler opprørske så vel som du vil sikkert skiller seg ut ved bassenget.

Tan-through drakter

Amalfi Tan-Through Tankini, $ 28, Kiniki.com

Tan-gjennom passform er aggressivt off-trend, fordi det er en no-no i disse dager å bruke så vel mye tid i solen. men du kan gjøre dette valget jobben for deg med litt taktisk solkrem søknad. Noen tan-through drakter tilbyr en grad av solbeskyttelse. Hvis du har valgt stil tilbyr, si, tilsvarende 30 SPF, deretter bruker 30 SPF over annet. Eller, hvis det passer har minimal beskyttelse, bruke solkrem over.

Det er noe appellerende om å minimere disse tan linjer, men ikke gjør det på faren for huden din helse.

Baywatch-inspirerte ett stykke

Polo Ralph Lauren Ikon Classics Side Stup En Piece, $ 90, Zappos

Redigert av Amber økt Swimsuit, $ 57.50, Simplybe

Solid-farget, høy ben, ett stykke stil er ikke ganske gammel nok til å bli vurdert retro, men det er tett. For de av dere som er gamle nok til å huske på Baywatch, er dette TV-laget uniform for varm kvinne badevakter. Bruk denne stilen når tilliten er høy, så vel som alle de yngre jentene vil spørre hvor du fikk din sprade.

Grommets

Propp todelte sett, $ 59, Venus

Hvis du måtte sette en karakter på denne sesongens trend stiler, vil det være latter for sikker. Gummitetningen-utsmykket badedrakt faller i den andre enden av spekteret – i mørk samt ruget territorium.

Riktignok grommets er ikke ekstremt nyttig i badetøy, som de kan forlate deg med klønete tan linjer. bare bruke solkrem liberalt før du hodet ut for å lage din egen distinkte badetøy statement denne sesongen.

Denne publisere ble opprinnelig utgitt i 2011, så vel som vi skrev den i 2018.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>