Patriotisk utseende Du kan ha på seg alle sommeren

Patriotisk utseende Du kan ha på seg alle sommeren

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Hvert år bringer Selv-Reliance Day sin egen feirende stil til forkant. Mens 4. juli mote er aldri ute av stil i USA, når den sin topp av popularitet rett om nå. I tillegg til at du forstår nøyaktig hvordan det er når det er sesongen inkludert – du må handle raskt for å få de beste stykkene.

Enten du går til en grill eller slår på nærmeste parade, har vi oppdaget noen søte og festlige Americana-stykker bare for deg. Den beste delen er, alle disse fjerde juli plukker er under $ 40!

4. juli Picnic Outfit

Du kan ikke bære denne cutout toppen hvis du trenger dekning, men det får stil cred for å være smart! Pop This Fun, American Flag Cut Out T-skjorte ($ 16) Over din BRALETTE for en piknik, eller bruk det som en kul-jente svømmetur på stranden. Bare ikke unnlater å huske Sunblock, med mindre du vil ha en varig hyllest til flagget på ryggen.

Du kan parre tee med et enkelt par denim Bermuda shorts ($ 25 på Gap). Et lettere vaskerom har en mer avslappet følelse, perfekt for din selvtillit-dagspiknik.

Forankrer din røde, hvite og blå ensemble med et skarpt, rent par hvite keds. Dette er mesteren originaler, for $ 40.

4. juli strand antrekk

Svøm sett som er et antrekk også

De mindre praktiske damene på stranden vil donere stjernene, så vel som striper triangle dress, som alltid er en hit på den fjerde. Men jeg liker en tankini / svømme kort combo for ultimate outfit allsidighet. Plukk opp hele dette settet på målet for mindre enn $ 50. Bruk den i vannet, til volleyballbanen eller til kafeen.

Tøffe slitesterke sandaler

Hvis du legger til i et par slitesterke sandaler i lys rødt, er du også forberedt på å ta en improvisert tur. På $ 70 er Teva orkaner en liten splurgi for sandaler, men du vil elske å ha på seg dem. Hold dem rundt i dager når du har gode tilbud på programmet – de er fantastiske for alt fra lyse turer til Metropolitan Exploring.

Patriotisk postfest

Hvis du er motvillig til å gå fulle stjerner og striper av frykt for å kjøpe et enkeltbrukere, gå med en Americana-inspirert antrekk i stedet. Denne knappen ned, ruffle-hylse skjorte Gown er både trendy og patriotisk, takket være røde og blå vertikale striper. Den tilbys på Venus.com i XS til 3x for $ 33.

Og bonus vil denne kjolen fungere med både orkanens sandaler eller de hvite kedstene som er vist ovenfor.

Americana tilbehør

Det viktige toteet

Alle amerikanske patriotiske flagg tote, $ 15, Amazon

Hver feiring kvinne trenger en tote. samt patriotisk bag er en ta på $ 15. Tauet stroppen er solid, samt en magnetisk knapp holder sjansene ‘n ender sikre inni denne romslig tote.

Nedkjølings håndkle

En utendørs samling i juli kan få dampende samt svett. Når du trekker et amerikansk flagg kjøling håndkle ($ 15) ut av tote, vil du sannsynligvis være den mest fremtredende gjestene på festen. Håndkle avkjøles til 30 grader under vanlig kroppstemperatur når du får det vått, vri den ut samt knipse det et par ganger. komme opp til to timers avkjøling handling, så vel som deretter re-suge så vel som feste for å aktivere.

Og her er en siste tips for å avgjøre hva du skal ha på den 4. juli: rødt, hvitt og blått flagg mønstre generelt fungerer best som punchy tilbehør, sammen med en mer dempet antrekk. Hvis du går over på stjernene samt striper, du bare kan gi de andre festdeltakerne vertigo.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>