Kate Kalender Oppdateringer og dine årlige ferie Sales & Savings anvisning

Kate Kalender Oppdateringer og dine årlige ferie Sales & Savings anvisning

Hei-hei, og velkommen til vår årlige post-Thanksgiving Salg og Savings innlegg. Vi har nyheter om kommende engasjementer først skjønt, inkludert noen reise for hertugen og hertuginnen til Middelhavet.

Onsdag 28 november: The Duke, president i fotballforbundet, og hertuginnen av Cambridge vil besøke Leicester for å betale hyllest til de som ble tragisk drept i helikopterkrasj på Leicester City Football Club King Power Stadium på lørdag 27 oktober. Litt bakgrunnsinformasjon om dette engasjementet. I oktober et helikopter med Leicester teamet eier Vichai Srivaddhanaprabha og fire andre krasjet da det skulle forlate stadion; alle om bord ble drept. mye mer fra Kensington Palace:

Deres Kongelige Høyheter visste klubbens formann, Vichai Srivaddhanaprabha, og ønsket å besøke byen til å gjenkjenne den varme og medfølelse at folk i Leicester og fans av Leicester City Football Club har vist en reaksjon på ulykken.

Du kan lese hele pressemeldingen her.

Det er to mye mer engasjement for å kunngjøre for følgende uke; både ment å “… levere et budskap om støtte til utplassert personell og å erkjenne det faktum at mange Visning personell er borte fra sine familier på denne tiden av året.”

Tirsdag 4 desember: Kate og William vil avholde et julebord i London for familier og barn i utplassert personell fra RAF Coningsby og RAF Marham tjenestegjør i Kypros. RAF Marham er hjem til Tornado Squadron.

Onsdag 5 desember: Hertugen og hertuginnen vil fly til RAF Akrotiri på Kypros, hvor de vil “Møt aktiv serveringspersonell, familier som bor på basen, bredere stasjonspersonell og medlemmer av lokalsamfunnet”

En uanmeldt engasjement vi trolig se en gang i den første uken i måneden, den årlige Diplomatic Mottakelse på Buckingham Palace. vanligvis holdt på den andre tirsdagen i desember, har arrangementet blitt flyttet for å imøtekomme planlegging konflikter. men det er en vi alltid se etter, som kleskoden er hvit- uavgjort og tiaraer er slitt. Nedenfor hertuginnen i 2013, 2015, 2016 og i fjor.

.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++

UPDATE mandag 26 november: Lenker og informasjon har blitt oppdatert for å gjenspeile Cyber ​​mandag avtaler, erstatte Black Friday informasjon og lenker.

Vi har søkt etter avtaler som er relevante for dem som er glad i Kate mote og stil. flere bemerkelsesverdige tilbud er her på toppen av innlegget, etterfulgt av vår liste over butikk-for-butikk tilbud og kampanjer. Som alltid, hvis du snubler over et røverkjøp, tror du vi burde dele, ikke vær sjenert, e-post (Susan@WhatKateWore.com), innlegg på FB side, direkte melding, hva er enklest for deg!

Avtaler verdt å merke seg:

Våre venner på Madderson London, lenge en favoritt sponsor her på WKW, har satt sammen noen utestående avtaler. Tre grå stiler er alle 50% avslag, (noe som gjør min høyt elskede Ophelia bare $ 117); peon og prikkete utskrifter er 35% av; Velg design er 25% av; nye varer er 10% av med promo code feire.

Monica Vinader salg fortsetter, og tilbyr 30% rabatt * alle samlinger *. Dette inkluderer Kates Siren øredobber. vanligvis priset til $ 195, øredobber er nå $ 136,50.

En annen Kate favoritt, Annoushka er diskontere sine samlinger med 20%. Salget omfatter Kates Pearl Drops; vanligvis $ 370, de er $ 296 med rabatten.

Den Issa London samling på huset til Fraser er diskontert ganske mye. Dette inkluderer knockoff av Kates forlovelseskjole. (House of Fraser kjøpte rettighetene til Issa London navn,. Samlingen er ikke av den opprinnelige selskapet)

Le Chameau har alle sine støvler på salg for 25% rabatt med promo code Black Friday. Dette inkluderer Kate Vierzonord stil (normalt $ 239, $ 179 på salg). Hvis du er interessert i Kates stil, men leter etter en litt lavere pris i Vierzon ($ 179 / $ 134 på salg) er praktisk talt identiske, men det er foret i jersey, i motsetning til neoprenfôr i Vierzonord. Vår takk til Claire fra Facebook-side for å sende langs en så god spiss!

Aspinal London: Kates Midi Mayfair vesken er 25% rabatt med promo code CYBER20. (Jeg er ikke 100% overbevist om at dette er inkludert i salget. Nettstedet har vært veldig treg, så jeg er ikke i stand til å se om det faktisk gikk inn i min handlevogn.) Takk til Beth for forslag på dette!

Lavender Hill: Dette er en av våre Hva Meghan Hadde på seg sponsorer, og tilbyr fantastisk tees og topper, loungewear og kasjmir stiler. Forhandleren er fremme 15% av alle full-priset varer promo code CYBERWEEKEND. Nedenfor noen av de giftables tilgjengelig: en kasjmir varmeflaske (strikket i Hawick, Skottland); en merino ull skjerf, også laget i Skottland; en av Lavender Hill anerkjente tee skjorter; et par av menns Cashmere sokker (også strikket i Hawick, Skottland). MERK: US shoppere trenger kanskje ikke å bruke rabattkode, i stedet vil det værebrukes automatisk.

Bobbi Brown er å ta 25% av alt med promo code BFGIFT. De er også gjør helt gratis frakt, helt gratis gavepapir, og med ordrer $ 75 + du også motta en full-size gave.

Talbots har noen søte London tema elementer i høst, og de tar 40% hele kjøpesummen til midnatt fredag ​​kveld. Det gjør London knappen Cuff genser ca $ 42; den Plaid Novelty Palace Guard Wristlet omtrent $ 21; Corgi genser vil være ca $ 42; den stripete Destination Tee ville fungere ut til ca $ 27.

Virkelig Wild klær har et godt utvalg av klær og tilbehør på salg for 20% av den opprinnelige prisen. Dette inkluderer Kate Red kabel-TV genser. vanligvis $ 256, er den på salg for $ 205.

Catherine Zoraida har Kates tofløyet og Fern Hoop øredobber på salg denne helgen, diskontert med 20%. mange takk til Beth F. og Carol G. for sine tips om salg!

Kates Fjällräven Ovik genseren er i salg på Moosejaw, forhandleren har det diskontert med 20%.

KLÆR – ONLINE bare DETALJ

Net-a-Porter er fremme opptil 50% avslag i salg

The Outnet (Net-a-Porter rabatt arm) tar ytterligere 25% avslag endelig salg elementer med promo code Black Friday.

Farfetch tar en ekstra 20% rabatt salg varer med promo code X20BF

Kamper Fashion tar en 10% ekstra rabatt salg priser med promo code EXTRA10

Min Theresa tilbyr velger varer til 30% rabatt med promo code BLACK30

KLÆR – UK uavhengige forhandlere

Temperley London diskontere alt med 20%.

LK Bennett amerikanske nettstedet: bruke $ 250 + og motta 30% avslag på bestillingen med promo code HAPPY30. Dette bringer prisen på Kates $ 295 Fern pumper ned til $ 206.

LK Bennett UK site: Ta 25% avslag alt, uten minimumsforbruk nødvendig. bruke promo code HAPPY25 i kassa til å motta din rabatt. (The Fern er også vist på lager på britisk side.)

Hobbs er diskontere alt 25% med promo code BF25.

Whistles er diskontere sin “New In” delen med 30%

Goat tilbyr 20% rabatt sin høstkolleksjon med promo code THANKSGIVING20.

French Connection tar 50% av hele amerikanske nettstedet; ingen promo-kode er nødvendig. På britisk side tilbudet er for “Opptil 50% Off Utvalgte Lines”, og fra hva jeg så da beite gjør forskning for dette innlegget, er det noen veldig gode tilbud på både amerikanske og britiske nettsteder.

Ted Baker London tilbyr “opp til 50% av” alt gjennom midnatt mandag.

Boden er fremme 30% rabatt og gratis frakt med ordre på til sammen mye mer enn $ 49 med promo code V4N9

Beulah London har en blanding av design nedsatte opp til 20% rabatt. 20% av salget fra disse elementene vil gå til ECPAT, Hvert barn Beskyttet mot menneskehandel, en veldedig organisasjon som kampanjer “.. mot handel med barn og transnasjonal utnyttelse av barn slik at barn over kan opprettholde sine rettigheter og leve helt fri fra overgrep.”

UK KLÆR – UK varehus:

John Lewis har en rekke tilbud, inkludert 30% rabatt Ted Baker, 30% rabatt Whistles, og 20% ​​rabatt Ugg.

Topshop er å fremme “opp til 50% avslag på utvalgte linjer” på det amerikanske nettstedet, og også på den britiske nettstedet, samt helt gratis frakt verden over på bestillinger på totalt mer enn $ 20

Harvey Nichols har merchandise nedsatte “opptil 25% avslag”

House of Fraser er fremme opptil 60% rabatt merchandise

Debenhams har en rekke rabatter

SMYKKER / MISC:

Linker av London har å velge gaveartikler diskontert med 20%, samt noen varer på salg for så mye som 60% avslag i sitt hvelv seksjon

Aspinal London seg 20% ​​av sin A / W samling med promo-kode CYBER20

Som nevnt ovenfor, Monica Vinader Black Friday forfremmelse tilbud 30% rabatt * alle * samlinger. Dette inkluderer Kates Siren øredobber, nå $ 136.

KLÆR – amerikanske forhandlere

Nordstrom tilbyr “opp til 60% rabatt” i salg

Bloomingdales er å fremme en blanding av avtaler, herunder kvinners kasjmir gensere starter på $ 59.99. Disse avtalene vil endre hele helgen, så du må stikke innom og se hva som er på spesielle til enhver tid.

Saks Fifth Avenue tilbyr $ 50 for hver $ 200 du bruker med promo code MONDAY18

Saks Off femte tilbyr en blanding av rabatter, samt gratis frakt på alle bestillinger med promo code BLACKFRI (fredag ​​bare)

Neiman Marcus har en blanding av rabatter og tar $ 50 av $ 200 + full pris kjøp med promo code GC4YOU

Neiman sin Siste er å fremme en “ekstra 40-80% Off”

J mannskap er å fremme en ekstra 60% avslag salg stiler og 50% “alt annet” med promo code CYBER

Ann Taylor gjør 50% av alt og helt gratis frakt med promo code CYBER2018. Ann Taylor Loft er fremme 50% avslag på kjøp og helt gratis frakt til 12:30 mandag med promo code CYBER.

SHOES

Stuart Weitzman er å ta en ekstra 20% rabatt salget sitt snitt med promo code CYBER20

Jimmy Choo har et betydelig utvalg av merchandise diskontert.

Rupert Sanderson tar 30% av sin A / W ’18 samling med kampanjekode BF18

SKJØNNHET

Mac Cosmetics gjør 25% rabatt og en helt gratis Eeyeshadow Ingen kampanjekode er nødvendig

Colourpop er 30% av Sitewide, ingen kampanjekode nødvendig.

Tarte gjør 25% av Sitewide, sammen med en blanding av andre avtaler. Bruk kampanjekode Cyber for din rabatt.

Clinique tar 25% av alt med kampanjekode 25off. Dette slutter ved midnatt på lørdag kveld, den 24 ..

Lancôme tilbyr 20% rabatt 20. november – 27. nov med kampanjekode venner

Ulta har mange gode kjøp, inkludert $ 10 off “ethvert kvalifiserende kjøp” med kampanjekode cybermon18

Lagre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>