Historien til den blanke midriffen i mote

Historien til den blanke midriffen i mote

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Unge kvinner har vist sine blanke midriffs, med tanke på at Madonna gjorde det trendy på 80-tallet. Faden ble raskt tatt på, så vel som av 90-tallet, alle fra Jennifer Lopez til Britney Spears baring sine bellies for alle å se. Mens Madonna var en av de aller første til kvalitet en bar midriff til seksualitet, var hun ikke den aller første til å produsere mote trenden.

Fransk mote så vel som baren midriff

Madeleine Vionnet, en fransk mote designer født på slutten av 1800-tallet, anses vanlig som en av de aller første skaperne av bar midriff mote. I 1932 designet Vionnet en kjole som kjennetegnet strategisk plassert utskjæringer, hvorav en viste den blanke midriffen. I løpet av de neste par tiårene utviklet stilen. I løpet av 60-tallet, så vel som ’70-tallet, viste hippier vanligvis sine bellies i rørplater, så vel som halvere som en indikasjon på fleksibilitet, så vel som individualitet.

Da bellies var skandaløse

Opp til de siste tiårene, som bærer et slikt intimt hudområde, ble sett som skandaløst så vel som kanskje til og med skammelig. Eksponerte Midriffs var begrenset til mage dansere, eksotiske dansere, så vel som lignende. Før oppfinnelsen av avlingen eller halterens topp, ville kvinner bare knytte sine rutinemessige lengde skjorter under bysten. Men dette utseendet var mye mer for komfort i varme, så vel som fuktige forhold, så vel som ikke for moteens skyld.

Og så skjedde 90-tallet

Det var ikke opp før 90-tallet som det bare var midtriff mønsteret virkelig tok av. Ved dette tiåret hadde mageknappen piercing samt lavere tilbake tatoveringer endte opp med å være “ting å gjøre”, så vel som hver kvinne ønsket å vise henne av. Eksponerte mage ble sett i musikkvideoer, på bane, så vel som av noen av de største kjendiser i fremtredende motemagasiner. Pop Princesses of the Time, som Christina Aguilera, Jessica Simpson, så vel som Mandy Moore, inspirerte millioner av unge kvinner til å vise litt mer hud.

Fad ble klassisk

I dag er mønsteret tilbake med en hevn. Men den moderne ta på den blanke Midriffen er imidlertid litt mindre avslørende da det var med skimpy 90-tallet avlinger.

Hvis du er interessert i å prøve ut denne av-øyeblikket sommeren trend, bare skjerm noen få inches av hud rett under ribbeina, så vel som holde navle code dekket. Dette utseendet er best parret med high-waisted shorts eller skjørt, kombinert med en moderat strukturert jakke eller cardigan.

Hvis du tror på å gå bar, vil du også tenke på om utseendet er ideelt for deg. Mens ingen sier at du må være en størrelse 2 for å bare være midriff, må magen din være litt flat og tonet for å hindre den fryktede muffin-toppen.

Du kan alltid hint til den blanke midriffen ved å parre en høy midje bunn med en kort, montert topp. Denne kombinasjonen fungerer for mange kroppstyper.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>