Wing Oppdateringer og din favoritt tredje trimester utseende

Wing Oppdateringer og din favoritt tredje trimester utseende

MERK Lindo: Jeg forlot tre elementer ut av den første versjonen av avstemningen. Det er nå en ny versjon (satt på 17:50 torsdag kveld); Hvis du stemte i tidlig versjon, ville det være veldig bra hvis du ikke tankene å stemme igjen. Jeg beklager å måtte faktor, arrgghh!

Vi er tilbake med noen newsbytes og en annen meningsmåling som dekker Kates fødselspermisjon stil.

Vi begynner med en oppdatering på Prince Philip, som fortsatt er i den medisinske anlegget mens utvinne fra hofteprotesekirurgi. mye mer fra en kveld konvensjonell historie:

The Princess Royal har beskrevet hertugen av Edinburgh som “i god form” etter at hun betalte faren hennes en sjekk i sykehus etter hans hofteoperasjon.

Anne brukte 50 minutter på den private King Edward VII sykehus i London med sin far, som hadde planlagt kirurgi sist onsdag for å erstatte sin felles med en protese implantat.

Historien notater at dronningen hadde også en oppdatering på Prince; det høres ut som hun har snakket med ham på telefon. På spørsmål om hvordan prinsen gjorde mens på et engasjement i Windsor i dag, sa hun at “han sa at han begynner å bli veldig godt.”

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi har også en oppdatering om situasjonen på Lindo Wing. På mandag kjøretøy parkeringsrestriksjoner trådte i kraft.

Fra The Telegraph historie:

Det er offisielt – Det kongelige baby Watch har begynt, med kjøretøy parkeringsrestriksjoner på plass utenfor Lindo Wing of St Marys sykehus i London i forberedelse til hertuginnen av Cambridge å ha sitt tredje barn.

Crowd barrierene er satt opp på gaten utenfor å imøtekomme TV-team, journalister og fotografer som vil være til stede når hun går inn i arbeid.

Det er en endring fra måten ting ble håndtert med både Charlotte og Georges fødsler: media vil ikke få lov komme inn faste stillinger til Kate har vært innlagt på sykehuset. De kan gå inn i området for levende bilder og pappfigurer, men de har ikke lov til å samle og opphold før etter hertuginnen er på sykehuset.

The Telegraph Historien forteller også at det medisinske teamet inkluderer “Alan Farthing, Dronningens kirurg-gynekolog, og mannen Thorpe-Beeston, kirurg-gynekolog til den kongelige husholdning. Begge bidro til å levere Prince George og prinsesse Charlotte.”

Gårsdagens kongelige fans begynte å samle på sykehuset. Fra venstre til beste se deg kongelig overvåkere John Loughrey, Maria Scott og Terry Hutt.

Jeg kjenner Mr. Hutt; Han har vært på andre store arrangementer som fødsler og dåp. Noen av dere kan bedre gjenkjenne de andre i bildet.

For de som er interessert i å følge ting på nettet, vil det være en live stream. her er mye mer fra The Express:

Dette er fordi TV-mannskaper kan bare slå på sine kameraer når Palace kunngjør offisielt at Kate har gått inn i arbeid.

Men når live stream er slått på, vil godt wishers fra hele verden kunne se rullende live-dekning av dette spennende arrangementet hjemme.

Jeg tror det faktisk vil være mye mer enn en live stream, som var tilfellet da Charlotte ble født. og du vet at vi vil være levende blogging her på hva Kate hadde på seg når vi vet at hun har vært innlagt på sykehus.

I kongelig navn nyheter, London bookmakere har “… kuttet oddsen på det kongelige babyen blir kalt Jack etter prins William fleipet med fans på en fotballkamp tidligere denne uken,” ifølge denne kvelden konvensjonell artikkel:

Den kongelige kommentatorer er ikke overbevist om at den kongelige babyen vil bli oppkalt etter Aston Villa målscorer, men.

Phil Dampier fortalte Standard: “William spøkte om å ville navngi sin baby Jack eller Jackie etter en Aston Villa fotballspiller som scoret ett mål – men seriøst vi snakker om den femte-in-line til tronen og et kjempefint barnebarn av Hennes Majestet – slik at de vil ønske å være respektfull.

“Jeg tror slektsnavn er mye mer sannsynlig. Philip ville være en vakker hyllest til hertugen av Edinburgh, og det er mange muligheter hvis det er en jente.”

Navnet diskusjoner er alltid moro; Jeg lærer mye bare fra bakgrunnshistorier for bestemte navn.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nå for vår endelige avstemning på Kates dagtid fødselspermisjon stil, dette dekker februar, mars og april. En rask notat: noen ting som ble slitt to ganger, som den blå blonder Séraphine kjole, ikke er inkludert hver gang de var utslitt. Dessuten er casual stil og formal utseende inkludert i separate avstemninger vi skal gjøre neste uke.)

Vår forrige innlegg og avstemning pakket opp 31 januar når Kate og William var i Sverige. 1 februar de fløy til Landety for den andre delen av turneen. Kate var i en blå Catherine Walker for ankomst i Oslo; Kate endret opp utseendet når turné en utendørs skulptur hage; la hun til støvler, hansker og en lue. under pelsen, Kate hadde på seg Séraphine er Marlene kjole i blått.

Den andre dagen av Kate og William Norge sjekk ut så vi hertuginnen i et nytt strøk med Dolce og Gabbana. Hjemme i England, Kate hadde på seg et nytt strøk med Goat mote for en handling på Addiction hendelsen, etikettens Ellory stil. Når co-vertskap for en mottakelse med Sophie, hertuginnen av Wessex Buckingham Palace, Kate valgt Erdem er “Suzi Spets Lace Dress”. For en ‘bort dagen’ med prins William i nordøst England, Kate hadde på seg en annen Dolce og Gabbana pels, ligner på rødbrun / plomme versjonen slitt i Norge, men ikke identisk.)

På den samme sjekk ut til Sunderland Kate også hadde på seg en Séraphine kjole under hennes Dolce og Gabbana pels, føde merkets Phaedra stil. flere dager senere hertuginnen hadde på seg en skreddersydd Jenny Packham pels og kjole når du er på en Royal College of Fødselsleger og Gynekologer engasjement. Kate tilbake til en designer vi ikke hadde sett henne ha nylig, Orla Kiely, for floral print ‘Margaret’ kjole båret til National Portrait Gallery mottak.

Kate brakt tilbake en fødselspermisjon favoritt for en skole sjekke ut i begynnelsen av mars, Jojo Maman Bébé ‘Princess Line’ pels. Når stede årlige Commonwealth service på Westminster Abbey, hertuginnen var i en annen titt mange likte da den først ble slitt, Chiara coat av Beulah London. På et 21 mars utdanning symposium, Kate hadde på seg en skreddersydd Jenny Packham ensemble.

For hennes endelige formelle oppdrag, hertuginnen satt sammen en rekke stykker, blande gamle og nye stiler. Vi så Kate en mye mer tid da hun deltok påske tjenester ved St. Georgs kapell i Windsor, Hun hadde på seg en Catherine Walker strøk først sett på St. Patricks Day 2015.

Neste uke vil vi ha resultatene fra de første og andre trimester avstemninger, samt casual / sportsklær og formal avstemninger.

Her er målingen, jeg er spent på hvordan dette går.

ny Poll (Poll Closed)

Blandede Skiller: Geit, Hobbs 18,34% (645 stemmer)

Navy Beulah London ‘Chiara’ frakk 15,36% (540 stemmer)

Svart Floral Orla Kiely ‘Margaret’ kjole 9,36% (329 stemmer)

brun Catherine Walker frakk 8,22% (289 stemmer)

Black / White Erdem ‘Suzi’ Spets kjole 6,83% (240 stemmer)

Mint Jenny Packham Coat, kjole 6,23% (219 stemmer)

Blå Catherine Walker med hansker / lue / støvler 5,55% (195 stemmer)

Blå Catherine Walker flyplassen ankomst 5,18% (182 stemmer)

Blå Jenny Packham Coat / kjole 5,15% (181 stemmer)

Blå Séraphine ‘Marlene’ kjole 4,52% (159 stemmer)

fløte Jojo Maman Bébé lag 4,27% (150 stemmer)

Blå Goat ‘Ellory’ frakk 3,58% (126 stemmer)

Plum Dolce & Gabbana lag 3,19% (112 stemmer)

grønn Dolce & Gabbana frakk 2,45% (86 stemmer)

Skriv ut Séraphine ‘Phaedra’ kjole 1,76% (62 stemmer)

Andre: 0,01% (1 stemmer)

Totalt antall stemmer: 3,516

Lag din egen Poll

Ta vår Poll

Vi har også et par raske Retail Roundup elementer til aksje, som begynner med Links of London Venner og familie Sale. Det er nå i gang, med 25% av nettstedet på det amerikanske nettstedet, ingen unntak, og helt gratis frakt. Kates Boble livslysten Øredobber er $ 169, og håp Egg Øredobber diskonteres til $ 356 fra $ 475. takk til Jacqueline på WKW Facebook-side for tipset!

Den Shopbop salg er også i gang, og tilbyr 20% rabatt bestillinger på totalt mindre enn $ 500 og 25% rabatt for de mye mer enn $ 500. Dette gjør Kates LK Bennett Florete i ‘grøften’ colorway $ 260, i motsetning til $ 325.

The Duchess er Smythe blazer i hæren grønt, samt i marinen, faller i pris til $ 521 i stedet for $ 695. takk, Megan, for forslaget på denne!

Vi ser deg tidlig neste uke, om ikke før!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>