Slik bruker du en setning halskjede

Slik bruker du en setning halskjede

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Hva er den beste metoden for å legge til litt slag til en ellers så-så antrekk? Med en sexy setning halskjede selvfølgelig! Men du kanskje lurer på nøyaktig hvordan du skal trekke av store, fet, så vel som ekstravagante stykker uten å se ut som kvinne gaga. Den primære avgjørende er å holde resten av antrekket litt minimalt, men det er mye mer til det enn det. Heldigvis er vi her for å hisse deg på nøyaktig hvordan du bruker en setning halskjede.

Hvordan bruke en uttalelse av halskjede

Bruk håret ditt oppe.

Bruk håret ditt slik at det ikke hevder at setningen halskjede. Tross alt, vil du at brikken skal skinne. Selvfølgelig er det ingen overtredelse å bære håret ditt ned med et dristig halskjede, men vi elsker å la bauble ta senter scenen.

Ikke gå stort to ganger.

Husk nøyaktig hvordan vi sa at vi vil hindre at kvinnen gaga-lignende kostyme utseende når du har på seg en setning halskjede? Whitney Port er et utmerket eksempel på noen som ikke overholder det rådet.

På egen hånd, at halskjede bergarter. Kjole av seg selv, mens det er risikabelt, er helt høy mote. Men sammen? Det slags vondt våre øyne. Hold deg til en over-the-top stykke, vær så snill.

Gjør kamp.

Spill Matchy-Matchy. Din setning halskjede trenger ikke å være en lys farge i kontrast til en grunnleggende kjole. Matchende setningen halskjede til resten av antrekket skaper en lang linje, så vel som gir antrekket ditt noe dybde.

Vi elsker nøyaktig hvordan Ginnifer Goodwin holdt hele sitt antrekk i nøyaktig samme oransjebrun fargefamilie. Så vel som kjedet gjør det fortsatt en uttalelse, vil du ikke si?

Ikke gå overbord.

Kat Grahams Kinda Creepy Statement Halskjede blir helt tapt blant de brettene i kjolen hennes. Det samme vil oppstå hvis du bruker andre gigantiske smykker eller eller en kjole med et galt mønster.

La din dristige halskjede utstråle så vel som du vil gjøre den største uttalelsen av alle.

Slå på brights.

Den turkiseblå er en komplementær farge til den lilla, så Carmen skiller seg ut i dette ensemblet (pluss det blå samsvarer med hennes fremragende øyne). Ikke vær redd for å parre lyse farger med andre lyse farger for å gjøre antrekket ditt.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>