The Duchess Holder et løfte samt Wears Pink

The Duchess Holder et løfte samt Wears Pink

I dag hertuginnen holdt et løfte hun har gjort til fem år gamle Mila Sneddon.

I en telefonsamtale i fjor høst, hun lovet den lille kvinnen at hun skulle ha på seg en rosa kjole da de møttes.

Du kan erkjenne den unge kreft overlevende som har bilde (vist nedenfor) ble valgt for Hold Still prosjekt. Mila ble diagnostisert med akutt lymfatisk leukemi i november 2019, så vel som ble isolert under pandemien mens hun fikk cellegift. mer fra hverdagen Mail:

Når pandemien rammet, foreldre Lynda samt Scott bestemte seg for å isolere seg for å minimere faren til sin datter. Lynda bodde med Mila mens serviceingeniør Scott samt Mila søsknene Jodi, 16, gikk til Lyndas foreldre.

Mila mor tatt et bilde av henne blåser hennes far et kyss med vinduet, så vel som sendte den til Hold Still. Det ble valgt som en av de 100 bildene omtalt i displayet, samt bok.

I telefonsamtale lansert forrige uke, hertuginnen sa hun håpet å tilfredsstille Mila dag samt lovet å bære rosa. Den dagen var i dag. Nedenfor Mila samt hennes husstand som de kom på Palace of Holyroodhouse.

Mer om telefonsamtalen mellom Mila samt Kate fra The Telegraph historie av Victoria Ward.

Mila spurte hertuginnen om hun hadde på seg en drakt. “Jeg er ikke på seg en prinsesse kostyme akkurat nå, er jeg redd, Mila,” svarte hun, før du blir fortalt at Mila favoritt fargen var rosa.”OK, vel jeg må sørge for at jeg går så bra som prøve så vel som oppdager meg en rosa kjole, slik at når en dag, forhåpentligvis, Mila, vi får til møter, skal jeg huske på å bære min rosa kjole for deg.”

The Duchess kommer til å tilfredsstille Mila samt hennes familie.

Nedenfor en video av det møtet.

Fra The Mirror dekning:

Den utgående liten kvinne som kjemper mot kreft har fanget hertuginnen hjertet så vel som når de møtte hun fortalte unggutten hun ønsket å gi henne en ‘big squeezy kos’.

Den fire år gamle sto opp som gjorde hennes far samt mamma Scott samt Lynda Sneddon samt hennes store søsken Jodi.

Kate roste den lille kvinnen som var kledd fra topp til tå i rosa med matchende pannebånd, kappe samt sko.

Hun sa: “Jeg elsker kjolen din, kan du gjøre en liten snurre – så vel som dine sko.”

Mila som hun gjorde henne snurre.

The Duchess samt Mila chatting.

Mer fra The Belfast Telegraph:

Det var en utveksling av gaver med Kate å gi den lille kvinnen et lite smykke boks innskrevet med en melding om tapperhet mens hertuginnen unge god venn presenterte henne med et stearinlys og en bag.

Mrs Sneddon sa: “Det er en virkelig surrealistisk så vel som bisarr opplevelse, vi har kommet ut av lockdown så vel som dette er vår aller første tur ut som er virkelig uvanlig.”

Hun la til: “Det er ikke heller sunket inn at vi er her, så vel som vi har møtt hertuginnen.”

Hertuginnen samt Mila mor oppdaget typisk bakken i foreldreskap, sa hun: “Vi er begge foreldrene så vi snakket litt om både (mine) jenter så vel som åpenbart Mila behandling.”

Jeg oppdager meg delvis til Mila tiara.

Mer fra The Telegraph historie.

Mila ble ikke faset ved å tilfredsstille royalty samt selv gjorde en håndstående samt slå hjul foran hertuginnen.

“Det var så bra, jeg har aldri møtt en ekte prinsesse i livet mitt før,” sa hun senere.

På spørsmål om hva hun så vel som hertuginnen hadde pratet om, svarte hun: “Vel, jeg var hektisk å tegne et bilde – en robot.”

Kensington Palace delte en video som Mila blir fortalt at hun kommer til å tilfredsstille hertuginnen samt litt fra dagens besøk.

One more bilde av Mila for denne delen av innlegget.

(Vi får se mer av Mila i bare litt.)

Den andre ensemble slitt i dag er forankret med en Catherine Walker design. The Duchess valgte stykke for avslutningsseremonien av generalforsamlingen i Church of Scotland. Nedenfor hertugen samt Duchess ankommer for den hendelsen.

Du husker kanskje prins William ble utnevnt som Herre høykommissær for generalforsamlingen i Church of Scotland, som startet sist helg.

En rask video som paret kom med andre myndighetspersoner.

I dag er Duke levert lukking bemerkninger.

Mer fra The Evening Standard.

The Duke of Cambridge har levert en svært personlig avskjedstale på slutten av sin skotske tur, som beskriver nøyaktig hvordan nasjonen har “formet” ham så vel som priste sine folk samt verdier.

WilliamSaid Skottland var “så viktig” for seg selv, så vel som andre halvkate som han fortalte sine erfaringer med å tilfredsstille en rekke inspirerende folk fra SPRATIAL-pensjonister, uselvisk NHS-arbeidere, samt engasjerte veldedighetsfrivillige.

Her er en ekstra del av kommentarene:

Faktisk er det det hurtige flyttingen av tjenester på nettet, eller de pastorale besøkene til naboer for å bistå med å kjøpe eller samle resepter, eller støtten av Parishes av deres regionale foodbanks, har kirken vist at – selv i en pandemi – selv om vi kan være Separert, vi krever ikke være alene.

Så, til medlemmer av Skottlands kirke sier jeg: Si takk til det arbeidet du har gjort, det vitnet du har tilbudt, så vel som tjenesten du har gitt i løpet av denne pandemien.

Du kan høre en del av talen i denne videoen.

Scenen etter avsluttende forsamling som alle dro.

Før seremonien, hadde paret tidligere UK Prime Priest Gordon Brown, så vel som den andre halvparten Sarah Brown på The Palace of Holyroodhouse, per retten sirkulær.

Hertugen og hertuginnen kom tilbake til Holyroodhouse-palasset for å gå til et slått retrett ved de masserte rørene, så vel som trommer av den kombinerte kadettkraften.

Det er mer enn 2000 kadetter i kraften. De masserte rørene samt trommer på parade i kveld representerer de seksten CCF-kontingenter i Skottland, inkludert kadetter fra Glasgow, Dundee, samt Edinburgh.

Duke samt hertuginne inviterte enkeltpersoner fra regionale veldedighetsorganisasjoner, samt skoler å se på, sammen med noen spesielle gjester.

Det er Mila med hennes søsken Jodi ovenfor. Nedenfor kan du se hele familien, inkludert jenters foreldre, Lynda, så vel som Steve Sneddon.

Utsikten på Milas ansikt er uvurderlig.

Kensington Palace Noter Arrangementet hadde sin opprinnelse i de tidlige årene av organisert krigføring når du slår av trommer, så vel som parading av publiseringsvakter som hevdet lukking av leirportene, så vel som senking av flagg på slutten av dagen.

Nå til hvilken Kate hadde på disse to engasjementene, begynner med hennes rosa kjole av meg + EM, et kjent merke.

Fargeblokken silke skjorte kjole (£ 450, ca $ 640 i dagens valutakurser) har et plissert frontpanel, punkt krage, samlet skuldre, sidesømlommer, selvbelt, samt et asymmetrisk hem som er lengre i ryggen.

En enorm ‘takk’ til Katherine for å identifisere denne kjolen.

Det ser ut til at hertuginnen hadde et belte fra Bodens skinny belte ($ 55) i en farge som heter Lollipop. Brikken er 1 “bred med ruskind på ytre delen, så vel som metallisk fôr.

Takk til Middleton Maven for hennes raske ID for dette stykket.

Duchess introduserte en annen farge av suedepumper av Emmy London, Rebecca sminke ($ 475), en rosa nyanse.

En oppfriskning på stilen: Det er en tradisjonell punkt-tå med en 4,5-tommers hæl. Si takk til deg, Emily Collins, for å være så rask med denne IDen.

Med takk til Natasha for denne IDen, ser det ut som hertuginnen hadde den rosa betsy gjenbrukbar voksenmasken (£ 15) av Amaia Kids. Hun hadde heller ikke hennes rhodokrosite sjarm hoop øredobber ($ 93,50 med kampanjekode Memorial15, normalt $ 110) i 18kt gull vermeil av missom. (Bildet nedenfor er når øredobber ble slitt til et annet engasjement.)

Og nå for det andre ensemble, med en titt på Cornflower Blue Coat-kjolen av Catherine Walker.

Coat-kjolen er laget av ull, så vel som funksjoner prinsesse sømmer, en off-center foran lukking, en full skjørt med boks plater, dype mansjetter, hakkede lapels, et selvbelt, samt overdimensjonerte knapper. Fargen er den perfekte bakgrunnen for smykker som er slitt i dag.

Vi så veldig først øredobber i en februar 2018 Royal Foundation engasjement.

Brosjen ble veldig først notert i mars 2018 på den årlige Commonwealth-tjenesten da den ble slitt med de koordinerende øredobber.

Et bedre blikk på brikkene fra 2018.

Og en titt på dem i dag.

Brikkene har et blomstermotiv: Brosjen har en spray av flerfargede blomster med en diamant eller rhinestone-studded “bue”, så vel som øredobber som viser en sentral blomst på en bueformet base.

Hertuginnen debuterte et nytt stykke av Kiki McDonough (i hvert fall jeg ikke husker å se det før), Apollo Blue Topaz anheng (£ 1166.67, ca $ 1650 i dagens valutakurser).

Anhenget har en sentral blå Topaz, så vel som fire diamanter satt i 18. gult gull.

Det ser ut til at Kate har brakt tilbake Emmy London Rebecca pumper i Riviera Blue Colorway.

Og hun gjentok en pose fra et skotsk merke, Strathberry. Hertuginnen båret Multrees Chain Wallet Clutch ($ 355), aller første notert i desember i fjor under Royal Train Mini-Tour. Oppdatering 28. mai: Det viser seg at koblingen er nøyaktig samme stil, men i preget CROC Navy ($ 355), så vel som nå tilbys for forhåndsbestilling. Du kan også se hertuginnen båret et skjerf.

Og det bryter opp Scotland-turen!

Videoer:

The Royal House.Hold kanalens beskyttelse av dagens møte.

Her er 6-minutters samtalen med hertuginnen som snakker med Mila, så vel som hennes mor.

KOBLING:

Den daglige postens historie om Mila er her; Telegrrafens historie av Victoria Ward er her.;

Hei beskyttelse er her; Folkets historie er her.;

83Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>