Skal du bruke sulfatfri sjampo?

Skal du bruke sulfatfri sjampo?

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

I det siste har det vært mye snakk om fordelene med sulfatfri sjampo. Hvis dette er det første du har hørt om det, lurer du sikkert på, “Hva er avtalen med sulfat og hvorfor spiller det ingen rolle om det er i sjampoen min eller ikke?”

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Carols datter Rosemary Mint Sulfate Free Shampoo fra Sephora, $ 13

Vel, du er sikkert kjent med sulfat siden det er produktet i sjampoen din som gjør håret ditt såpeakt når du senere opp og også kutter ned på fett. Men dessverre har nylige studier knyttet til sulfat til andre problemer som tørt hår og en kløende hodebunn og enda mer alvorlige problemer som kreft (selv om studier fortsatt gjøres for å bevise dette.)

$ 7,99 på lokale apotek

Mens du alltid bør snakke med legen din dersom du har alvorlige allergiske problemer, kan mange milde tilfeller av sensitiv hud løses ved å bytte til et sulfatfritt merkevare av sjampo.

Å bruke en sulfatfri sjampo kan være nyttig for deg hvis du leter etter et mer naturlig produkt. Mange farger kvinner har også svoret av det fordi det hjelper med tørt hår. Selvfølgelig er sulfatfri sjampo ideell for de med sensitiv hud og en sensitiv hårlinje. Skrape hodet hele dagen lang er sannsynligvis ikke ideell, så hvis du lider av den lidelsen, kan sulfatfri sjampo være veien å gå.

Vi bør advare deg om at sulfatfri sjampo er ganske forskjellig fra det du er vant til. Det letter ikke som vanlige sjampo og kan ta noen uker for å bli vant til. Det kan ikke føles som at håret ditt er rent, selv om det er. Håret ditt vil imidlertid fortsatt opprettholde et slank, skinnende utseende akkurat som din normale sjampo og balsamkombinasjon oppnår.

Senghodet Superstar Sulfate-Free Shampoo, $ 18.56 fra Amazon

Så, for å svare på hovedspørsmålet, “Skal du bruke Sulfate Free Shampoo?” Vi sier prøve, så mange produsenter fjerner for øyeblikket sulfat fra sine produkter. Du kan til og med se det annonsere (ligner på organisk merking) med selskaper som viser deg at de har tatt sulfat ut av ligningen.

En produkt gjennomgang av sulfatfri sjampo

Tigi Bedhead Superstar Shampoo, $ 11.95

Denne sjampoen er flott for finhårede gals. Pair det med permisjonen for mykt hår som beveger seg. (Noen ganger forlater er bedre fordi du ikke trenger å stole på at alle balsamene skylles ut.)

Giovanni Tea Tree Triple Treat Shampoo, $ 8.49

Det perfekte valget hvis du elsker økologiske produkter. Denne sjampoen gir også store raves fra kvinner med alle hårtyper og de som opplever hårtap etter dusjing.

Sunn Sexy Hair Chocolate Soy Milk Shampoo, $ 10.99

Lukter guddommelig, og det er perfekt for de med lang eller tørt hår.

Ja eller Nei: Det er en ja å gi opp din avhengighet til å skummere sjampo og tillit at mindre skum betyr at håret ditt blir rengjort på den riktige måten.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>