Stilikon: Rachel Miljøvennlig

Stilikon: Rachel Miljøvennlig

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Når det gjelder en-liste kjendiser, har få av elitemedlemmene i Hollywood nådd et nivå av super-stardom som Jennifer Aniston. Bare nylig kalt den “sexigste damen av all tid” av menns helse og velvære magasin, starter Starlet til rangeringen av Marilyn Monroe, så vel som Raquel Welch. Enten du elsker Ms Aniston eller du er Team Jolie-Pitt, er det vanskelig å avvise at hun gjorde en stor effekt ved å spille Rachel miljøvennlig på venner.

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Det er få kvinnelige tv-tegn som har skapt slike motefølgere som Rachel miljøvennlig på Hit Show-vennene. Rachel hadde en følelse av praktisk, så vel som uanstrengt i metoden som hun kledde på; Rachels stil var lett, elegant så vel som helt mulig å gjenskape. Fans av showet ble forelsket i Rachel (og Jennifer Aniston) siden hun var, så vel som fortsatt er den øverste kvinnen naboen.

Stilen av rachel grønn

Hår: Muligens er den mest ikoniske av Rachels stilmomenter hennes hårklipp. Gjennom de aller første årstidene av venner, flocket fans av showet til deres nærmeste frisørsalong for å prøve å etterligne stjernens hårklipp, som var kjærlig, så vel som riktig kalt “Rachel”, så vel som en av de mest fremtredende hårklippene til hele tiden.

Sundresses: En annen Rachel tradisjonell er spaghetti-stroppen sundress. Laget fremtredende på 90-tallet, holdt Rachel utseendet så vel som gjort det vises tidløst snarere enn utdatert. For en dame som opprettholdt et fremragende yrke i mote markedet gjennom den siste halvdelen av showet, visste hun sikkert nøyaktig hvordan de skulle holde det enkelt. Teknikken var (og fortsatt) å holde seg til det som fungerer for deg i stedet for å prøve ut alle nye trender hver sesong.

Neutraler: Det er ikke noe triks som Rachel elsket hennes nøytrale farger. Se noen få episoder av venner (eller se dem alle for å gjenoppleve minnene), så vel som det er enkelt å se at Rachel var glad i svart, grått, hvitt og tan. Tro på det, når var den siste gangen hun var dekorerte i rosa? (Barry så vel som Mindys bryllupshendelse teller ikke. Brudepike kjoler er ikke en refleksjon av personlig stil – eller hvilken som helst type stil, for den saks skyld, avhengig av bruden).

LBD: Er det noen type tv-karakter som er mye mer synonymt med den lille svarte kjolen enn Rachel Green? Det er nesten umulig å tro på hverandre, men i løpet av den tiårige løp av showet, bør Rachel ha rocket heller valget av elegante små tall. Kom til å tro på det, er Jennifer Aniston fortsatt kjent for sin kjærlighet til LBD på den røde løperen. Muligens gjorde noen av Rachels garderobe sin metode til Jens skapet etter showet innpakket.

Fra uformelle jeans samt blyantskjørt til beskåret cardigans, har Rachels stil alltid vært så vel som alltid vil være, vel, i stil. Selv om Rachel var heller fashionista på showet, som jobbet på Ralph Lauren, som en personlig shopper på Bloomingdale, så vel som til slutt ble tilbudt en oppgave på Louis Vuitton i Paris, var hennes stil tradisjonell, så vel som det var hva fans elsket om henne. Hun var ikke en til å eksperimentere med trender, mønstre og dristige kutt. I stedet viste Rachel oss at en hvit bluse så vel som svart blyantskjørt kan være like elegant. Dessuten, med den on-and-and off naturen av Ross samt Rachels forhold, er det ingen tvil om at hun foretrukket klærne hennes strømlinjeformet så vel som ukomplisert. Er du en fan av Rachels stil? Del dine tanker nedenfor.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>