Rundnehåndkle – Årets strand må-ha

Rundnehåndkle – Årets strand må-ha

andel

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Veteran Beach Babes er bare ikke fornøyd med det gamle rektangulære, Terrycloth-håndkleet. Først er det formen: for kort for noen, for tynn for andre. Og så er det spørsmålet om sand bokstavelig talt klamrer seg til Terrycloth, bare for å falle av når du ikke vil at den skal (som i bilen din).

Vi har sett badehåndkleinnovasjoner i fortiden, som den rullbare strandmatten – som ikke er skjegg – og stranden-teppet – som legger til plass, men legger til en annen person, og du er tilbake til firkantet (er, rektangel) en.

Ny form, ny stil

Skriv inn, australierne, selvfølgelig, fordi australiere alltid gjør stranden bedre. Gjorde populært av stranden folk, har rundhåndkleet funnet sin vei inn i hjerter (og instagrammer) som det ytterste essensielle. Ved krysset mellom best størrelse og form, er runden akkurat som det høres ut: et sirkelalternativ som gir deg den personlige plassen du vil ha, og standout Beach-stilen du ønsker.

Roundies overalt

Nå en sertifisert stift under ‘Wanderlust’ hashtag, kan du finne en endeløs rulle av runde håndklær av alle de store navnene stranden og surfe merker, samt tonnevis av små, uavhengige butikker og etiketter. Og hvis den opprinnelige runden (priset på en kul $ 110 og opp) er ute av ditt prisklasse, slipper disse alternativene deg på trenden, mens du forlater litt kontanter for en acai bolle eller en ny bikini. Velg ditt prisklasse, sjekk ut de fargerike tilbudene og kom til å handle. Solen og sanden venter på!

Roundie håndkle plukker for ethvert budsjett

Roundies under $ 100

Roundie Beach teppe “Palm Springs,” $ 89, Etsy

Isla Canarias, $ 59.99, Bonita Beach Collection

Hippy Nest Roundie, $ 59, Round Håndkle CO

Roundies under $ 50

Iluzyon Roundie, $ 38, Etsy

Endless Summer Roundie, $ 34, MyKitsch

Under $ 30.

Bohemian Shibori Mandala Roundie Beach Håndkle, $ 22.99, Royal Furnise

Under $ 10.

Indian Mandala Round Hippy Boho Gypsy Cotton Roundie, $ 7,70, Amazon

Når det gjelder bildene fra stranddager og drømmeferier, er håndkleet et stort fokuspunkt, og for noen like viktig som drakten. Strandhåndkleet ditt er den usunne helten på dagen. Du lurer på den, piknik på den og spiller på den. Så hvorfor ikke ha et håndkle som får jobben gjort og får deg til å smile? Vi tror at rundhåndkleet bare gjør det.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>