Kate, Meghan samt Pippa Ta i Wimbledon Kvinners finalen

Kate, Meghan samt Pippa Ta i Wimbledon Kvinners finalen

Kate brakt tilbake en kjent kappe å se kvinnenes Singles Championship på Wimbledon. Nedenfor hertuginnen med AELTC Chair Philip Brook samt hans kone, Gill.

The Duchess er skytshelgen for All England verftet Tennis samt Croquet Club, samt i dag hun kom tidlig for å tilbringe tid med tidligere samt nåværende spillere. her ser du henne snakke med juniorspillere (L-R): Latvias Kamilla Bartone, Russlands Oksana Selekmeteva, Russlands Polina Kudermetova samt Frankrikes Giulia Morlet.

Da var det på tide å dra til den kongelige boksen på Centre Court.

Dagens kamp var mellom amerikanske Serena Williams, går for hennes 24th store mesterskap tittel, samt Simona Halep fra Romania. Dette er aller første gang en rumensk dame har nådd kvinnenes singler finalen i Wimbledon. Nedenfor kvinnene ankommer på Centre Court.

Hertuginnen av Cambridge samt hertuginnen av Sussex.

Vi ble glade da vi hørte Meghan ville bli med Kate, men forsto ikke opp før i dag ville vi ha lagt til glede av å se Pippa Matthews, Kates yngre søster.

Du ser tennis legenden Martina Navratilova i raden rett bak de kongelige kvinnene.

En ekstremt bredt bilde av den kongelige boksen. Temperaturen var på midten av 70-tallet for det meste av kampen.

Men til tider solen tittet frem bak skyene, samt som nødvendig solbriller.

I fjor Duchesses også deltok på en kamp sammen.

The Duchess chatte med hertugen av Kent, president i All England Club.

Her tror jeg du ser de to Duchesses like etter kampen avsluttet.

Det var heller noen kjente navn til stede i dag, inkludert avtroppende stats prest Theresa May.

Skuespiller Aidan Turner av The Hobbitt samt Poldark berømmelse.

Skuespilleren Lily James.

Woody Harrelson samt hans kone, Laura Louie, var i kongelosjen, men det kan ha vært for menns dobler, ikke kvinnenes singler.

Ms HALEP tok kampen på mindre enn en time. Nedenfor hertugen av Kent presenterer henne med Venus Rosewater oppvask.

Som nevnt på Wimbledon området, “The No.7 frø, hvis navn dukket opp på ingen ens liste over sannsynlige vinnere før mesterskapet begynte, ble den aller første rumenske noensinne til å vinne en Wimbledon-tittelen.” UPDATE 14 juli: Det har vært en rekke kommentarer om denne beskrivelsen av Simona Halep, så godt som jeg har også fått noen e-post om emnet. Beskrivelsen ovenfor er fra Wimbledon historie, på Wimbledon nettstedet. Det er ikke min dom om Ms HALEP ferdigheter.

Nedenfor konkurrentene.

Dette synet av de to kvinnene gir synspunkt i forhold til hvor den kongemerket i forbindelse med retten. Du kan også se hvor noen av mediene ligger.

Og nøyaktig hvordan det ser ut for fotografene.

Mer fra Wimbledon nyhetsartikkelen:

I sin ekstremt aller første presseseminar etter sin aller første runde seier (hun slo Aliaksandra Sasnovich i strake sett), fire personer dukket opp. Det var mindre av en pressekonferanse, mye mer av en koselig prat, egentlig.

Scenen på dagens pressekonferanse.

Men da hun kom til intervju plass for henne mester pressekonferanse, ble det stående kun plass. Da hun gikk i, var det 78 skriftlærde rustet samt forberedt på å stille morderen spørsmålet. Etter den tid hadde hun gitt et par svar, var det mange mye mer (vi hadde kjørt ut av fingrene på den tiden, samt summene er ikke vår sterke side) fôr ryggen samt sider av rommet. Det er ikke å nevne den offisielle filmteam samt fotograf.

I den andre videoen oppført nedenfor etter publisere innhold, Simona Halep intervjuet, vil du høre henne snakke om nøyaktig hvor begeistret hun er å endte opp med å bli et permanent medlem av AELTC, en av perks for vinnere. her ser du henne med Philip Brook etter at han har gitt den nye mesteren hennes medlemskap pin.

Noen kan huske å ha lest i vår publisere fra forrige uke at dette er Mr. Brooks siste mesterskap som leder; han går av med pensjon. her ser du Ms HALEP gi ham et takkebrev på vegne av kvinners tennis Association, takke ham for hans bidrag til kvinners tennis.

Den nye mesteren også snakket tidligere denne uken om nøyaktig hvor mye hun håpet Kate vil være til stede på kampen. her ser du hennes ønske gå i oppfyllelse.

Se dette publiseren på Instagram

Hertuginnen av Cambridge, @Wimbledon Patron, gratulerer 2019 Ladies’ Singles mester Simona Halep på sin aller første #Wimbledon tittel

En publisere deles av Kensington Palace (@kensingtonroyal) på 13 juli 2019 på 9:27 PDT

Også i dag, skal kvinnenes Rullestol Singles finalen. under venstre, Aniek Van Koot, mesteren, så vel som nummer to Diede De Groot; både i Nederland.

De menn Rullestol Doubles finalen ble i dag også. Nedenfor ser du Joachim Gerard fra Belgia somsamt Stefan Olsson fra Sverige, vinnere. De ble best Alfie Hewett samt Gordon Reid, begge utmerket Storbritannia.

Jentenes Singles endelige var på samme måte i dag. Nedenfor mester Daria Snigur of Ukraine (L) samt runner-up Alexa Noel i USA.

Nå for vår titt på hva Kate hadde på seg en kjole fra Dolce samt Gabbana.

Vi aller første så hertuginnen i den kjolen i løpet av september 2016 tur i Canada. her ser du stykket som bæres da, så vel som i dag, sammen med det opprinnelige produktet skudd før det ble endret for Kate.

Den er laget av en strekning crepe beskrevet som mellomtykt, i en viskose / acetat / elastan blanding. stilelementer omfatter en montert bodice, brennes skjørt, en krusning på den øvre ta på sømmen, goldtone knapper så vel som skjult glidelås tilbake.

Vi så retur av Rupert Sanderson Malory hæler i Nude unggutt skinn.

Kate bar miss Sicilia veske av Dolce samt Gabbana.

Det er nøyaktig samme veske Kate fraktet til fjorårets menn Singles endelige. Hun også sammenkoblet med en Dolce & Gabbana kjole for at engasjement.

The Duchess også brakt tilbake nøyaktig samme øredobber slitt med fjorårets menn finale, den Asprey Oak Leaf litt Hoop stil ($ 6450). Ørene er 18k gule gull med Pavé Diamonds.

Det så ut som Kate hadde på seg de Ray-Ban Wayfarer II solbriller ($ 153).

For de nysgjerrig på hva Pippa Matthews hadde, hun var i Ruflette ermer Midi kjole (£ 735, ca $ 925 på dagens valutakurser) av britiske labelen Anna Mason London, en splitter hun har slitt tidligere.

Den kappe er et lagdelt stil med en montert bodice med høy hals samt frilled ermer. Vi viser noen av de andre stoffene kjolen kommer inn på den beste ovenfor. Mer om Anna Mason fra merkets “Om” -siden: “Hennes aller første oppgave som motedesigner jobbet for Karl Lagerfeld i Paris, etter som hun jobbet i Italia for MaxMara samt Valentino. Tilbake til London hun deretter jobbet for Amanda Wakeley.” Vår takk til hverdags Mail Caroline Parr for den kjolen ID.

Øredobbene slitt av Ms Matthews er av Garrard, gullsmed Petal øre Climbers i 18K hvitt gull med safirer, tanzanites samt diamanter. sier takk til deg til Melissa K for kommentering med en link til dem.

Et annet syn på de to kongelige.

Og en mye mer bilde av trekant, dette ene tatt etter kampen.

Du kan sjekket ut alt om hva hertuginnen av Sussex hadde på seg på vår søsken nettstedet Hva Meghan Hadde på seg.

PÅMINNELSE: Vi får se hertuginnen, samt Duke, for morgendagens menn Singles finalen. Kampen begynner kl 14:00 lokalt, som er 9am EDT / 6am PDT. (Korrigering tidligere tider som var en time off, med takk til Adi for hennes kommentar!)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi har et par raske kjøpe oppdateringer for å dele i dag.

Den aller første er en påminnelse om den årlige jubileum salg på Nordstrom. Nordstrom kortholdere kan handle på salg nå.

Hvis ikke en kortholder salget åpner for publikum på nettet, så vel som i butikken fredag, den 19. mai.

Et par ting fanget mitt øye, og starter med en anstendig repliKate for Mulberry Paddington pelsen mest nylig sett i november 2016. Mulberry er en ull blanding med et snev av mohair (opprinnelig $ 1590) som ikke lenger er tilgjengelig. Helt til høyre, Vince Camuto Lett Coat, gjort i en poly / rayon blanding. Det er i salg nå for $ 105,90; Etter salget ender prisen vil gå opp til $ 159. Materialet er ikke det samme, men fargen samt kutte ut en stor kamp.

Disse to neste elementene er ikke akkurat repliKates, mye mer i “langs linjene av”, i denne situasjonen Avery Loafer av J Crew sett under turen Canada i oktober 2016. “lik i tema” skoene er Halogen Lucy i sentrum ($ 59,90 på salg, $ 99.95 etter salget) samt på høyre side, den Blondell dagdriver ($ 89.90 nå, $ 139.95 etter salget) av Louise et Cie.

Flere merker vi har sett Kate slitasje gjennom årene er inkludert i salget:

Barbour

J. Crew

Topshop

Max Mara

Den andre kjøp notat innebærer årlige stats Day salg på Amazon med sitt salg priser samt kampanjer. Stats Day kampanjen er nå to dager, og det går førstkommende mandag / tirsdag, den 15. / 16. mai.

Salget starter 12 am PT på mandag, som er 3 am på østkysten.

Hvis tro om shopping, har NY Times et flott stykke med tittelen 5 ting å unngå på Amazon Prime Day.

Videoer:

I denne aller første video, er det ca 3:15 av Kate & Pippa ankommer, samt da hertuginnen tilfredsstillende spillere så vel som offisielle.

Dette er Simona Halep post-match online intervju; på ca 3:33 snakker hun om å være i stand til å tilfredsstille hertuginnen av Cambridge.

Dette viser Serena Williams da hun snakket om sin andreplass overflaten somVel som gratulerte den nye mesteren.

KOBLING:

The Guardian’s Sports Story er her; En kvelds felles historie og lysbildefremvisning kan ses her;

En folks historie er her; En hei stykke med gode tilbud på bilder er her; En metrohistorie om kjendiser i møte er her

Et telegrafmotebit er her; En popsugar lysbildefremvisning er her; Fug jentene publiserer er her;

132Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>