En Trø Serger

En Trø Serger

Jeg har alltid likt å sy på tråbrett sy maskiner. elektriske maskiner bare ikke har fartskontroll, strøm ved lave hastigheter, samt innebygd fotmassasje du får mens sy med en pedal symaskin. bortsett fra min overlock samt dekke sting maskiner, jeg nesten alltid bruke tråbrett symaskiner.

Jeg har trodd det ville være flott å ha en pedal lock, også. Ikke bare slik at jeg kan bruke den når strømmen var ute, men også å ha lavere hastighet samt mye bedre fart administrere for vanskelige kurver, som jeg aldri kan håndtere å sy helt på en høyhastighets elektrisk lock. så vel som du vet, bare for moro skyld. alle av oss kravet mer moro i disse dager.

Jeg fikk prøve å eliminere motor belte fra min gamle lock, så godt som jeg kjørte en pedal beltet over rattet. Den slags arbeidet, men beltet unngått mye, så jeg ga opp på den ideen.

Jeg var spent da jeg snublet over et spedbarn Lock BL3-407 vintage tre-tråds overlock-maskin fra 1970-tallet. Den har et avtagbart deksel belte som kan tas av for å utsette båndet spor på håndhjulet. Spor stikker ut forbi kanten av kroppen av maskinen, slik at du raskt kan slå den med en pedal belte.

Jeg har gjort en plattform av tre til å gå over hullet i min tråbrett tabell, elimineres gummiføttene på den overlock, så vel som skrus maskinen direkte til plattformen ved hjelp av skruene fra føttene. Jeg har plattformen høye tilstrekkelig at jeg kan benytte nøyaktig samme belte jeg benytter med min tråklemaskinen uten å eliminere eller justering av beltet.

I situasjon du lurer på om fjerne beltet, det akvarium slange. Jeg har oppdaget at jeg foretrekker det til lærbelter. Det er gripevennlig, samt bare litt elastisk, noe som muliggjør nøyaktig samme beltet som skal benyttes sammen med flere maskiner, som ikke er nøyaktig den samme høyde. Det er perfekt for min Mutt (multi utnytte treadle toppen).

Jeg ga min pedal lock en stor test ved å benytte den til å lage to par jeans. bortsett fra sannheten at kniven ikke løfte ekstremt høy så godt som jeg hadde å hamre samt pre-trim sømmonnet på store søm kryss samt lomme områder av sidesømmene, det fungerte bra. Den pre-trimming er ikke en stor avtale, siden jeg synes å huske jeg måtte gjøre det med mine andre sergers så vel når sy denim av tyngre denim.

Jeg kan bruke denne maskinen på rutinemessig basis, samt ikke bare når strømmen er ute. Det var ganske morsomt å pedal.

Det gjør fine masker:

Jeg kan ikke stå spinkel plast moderne symaskiner, men jeg hadde aldri ønsket en vintage lock før, siden de ikke har differensial feed. Jeg liker nøyaktig hvor solid samt hovedsakelig metall denne årgangen lock er. Jeg skjønte kanskje jeg ville bruke vintage spedbarn Lock lock bare for wovens, så vel som forlater min moderne Juki MO-654DE satt opp med kule poeng nåler for strikker.

Litt side note: Når jeg eksperimentert med å utnytte vintage lock på strikker, oppdaget jeg at å redusere trykkfoten spenning til en ekstremt lyssetting la meg sy strikker uten å strekke ut materiale samt mye. Jeg innså at jeg (og jeg mistenker at de fleste andre kloakk, også, siden jeg ikke har kommet over dette rådet hvor som helst) er overusing differensial feed på strikker.

Når du slår opp differensialmating, har den virkningen av å øke spenningen på overtråden, noe som gjør masker mer sannsynlig å bryte når du strekke søm. Ikke det du ønsker på tøyelig strikk stoff! Så redusere trykkfottrykket første, så vel som vil du ikke kravet om å skru opp differensialmating så langt, noe som vil gi deg en stretchier, sterkere søm.

Da jeg fikk min vintage lock, har den ikke en manual, så vel som jeg ikke kunne finne en online. Det var å lage en virkelig smal maske, som jeg var ikke sikker på nøyaktig hvordan du justerer, så jeg jaget litt mer, samt til slutt oppdaget en skannet kopi av BL3-407 håndbok (søk på den siden for “dropbox” å oppdage knytte ned i kommentarfeltet).

Etter å ha lest manualen, innså jeg min maskin bare hadde rullet hem halsen plate, ikke den rutinen en

Så, siden utskifting hals platene er ikke lenger selges, vel, det eneste å gjøre var å kjøpe en mer overlock. så vel som det bare skjedde til å være en mer en på eBay. . . Så ja. nå har jeg to maskiner. Det er alltid flott å ha et reserve vintage maskin for deler likevel, ikke sant?

Det er rullet hem plate på maskinen til venstre, samt rutine hals plate på maskinen til høyre:

Snakker om å jobbe på denne maskinen. Det er dette virkelig stor linje i manualen: “Denne maskinen er i utgangspunktet utviklet for å trenge noen vanskelige, ekspert justeringer.” snarere en kontrast til moderne maskiner som prøver å holde deg ut av innmaten samt gjøre du tar det til forhandleren for alle typer servicearbeid.

Med en vintage lock, er det aller første du vil ønske å gjøre åpne den opp somsamt rene samt olje det. For å komme til innsiden av maskinen, ta deg av bunndekselet samt frontdekselet. Frontdekselet blir eliminert ved å ta ut de fem skruene på hjørnene. så må du vri håndhjulet akkurat slik tråd tildrageren er på rett sted, samt jiggle frontdekselet inntil det kommer av.

Rense ut alle som lo samt sette en nedgang på olje, uansett hvor de to bevegelige deler røre, olje filten på toppen som linker til disse rare veker som dingle ned, samt sette det sammen igjen. Ikke så godt dårlig. Å, ja. bortsett før du gjør alt dette, eliminere nålen samt snu den øvre kuttekniven opp slik at du ikke ved et uhell ødelegge kniver om den nedre kniven glipper ut av sted mens rengjøring eller justering. . . ahem. Vel, i alle fall mine kniver nødvendig erstatter likevel så godt du kan fortsatt kjøpe dem. Også jeg oppdaget ut kan du fortsatt kjøpe reservedeler for at litt fjerne plast litt på trykkfoten, men superlim fungerer virkelig godt på det også (en annen havari av kniven gli ut av sted).

Så bortsett fra min hendelsen med kniver, renhold samt oljing var ikke så godt hardt, men her er der det blir litt tungvint. Nå forstår jeg hvorfor sergers har en så dårlig rykte for å være vanskelig å bruke. Det må ha startet med disse tidlige maskinene.

Håndboken sier BL3-407 har “justerbar stingbredde,” samt jeg ikke ønsker 3,5 mm brede sting. Den handbook sier 3,5 mm er det vanlig bredde. Ja, kanskje for dukkeklær.

For å endre stingbredden, må du snu den øvre kniven opp ut av veien, løsne to små settskruer, hvorav den ene er vanskelig å få til, endre innstillingen av den nedre kniven, noe som gjør at det er på nivå med toppen av halsen plate, stramme settskruene helt tett, og deretter løsne en skrue på halsen platen for å endre stingfingerbredde. Jeg måtte fikle med stingfingerbredde litt for å få stingene til å skrive konsekvent.

Justere stingbredden er ikke noe du kommer til å ønske å gjøre mer enn én gang, ikke bare fordi det er ubehagelig, så vel som tidkrevende, men også fordi Vil du unngå å snu de justeringsskruene samt mange ganger. til slutt vil du kle dem ut, selv med riktig størrelse hul bakken skrutrekker, siden du må få skruene ekstremt stramt for å holde kniven sklir ut av sted. Det gjør virkelig meg setter pris på at stingbredderattet på min moderne lock.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.
Pinterest5
Mer

LinkedIn.
Reddit.

Lomme
Tumblr.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Min sangeren 411GFor de siste par årene har jeg vært på leting etter den perfekte sikk-sakk symaskin som kan treadled. Jeg har ikke oppdaget en som tilfredsstiller alle mine krav, men jeg har oppdaget et antall som kommer i nærheten. Min sanger 328K er alt metall, det gjør de fleste av masker jeg trenger, …
24. mars 2017In “Trø søm Machines”

Anmeldelse: Janome 712T Trø søm MachineThe Amazon produkt linker i denne publisere er affiliate linker. Hvis du klikker på disse koblingene, så vel som å kjøpe noe, vil jeg gjøre en liten kommisjon. Jeg har vært å sy på tråbrett sy maskiner fleste av livet mitt, så godt som jeg virkelig ikke liker å sy på elektriske maskiner, så når jeg aller først så …
24. juli 2016In “Sy-maskin anmeldelser”

Trø-tegne Min sangeren 328KI’ve vært på jakt etter en vintage all-metall sikk-sakk symaskin til å holde i en pedal basen helt siden jeg ble møtt med min singer 252 er begrenset levealder. Denne visningen førte meg til sangeren 328k. Mine krav til en symaskin var: singer kort skaft sy maskin så alt …
22. april 2015In “Trø søm Machines”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>