4 Sweater Kjoler for fall – og hvordan du kan bruke dem

4 Sweater Kjoler for fall – og hvordan du kan bruke dem

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Hvis du er alt om enkel og elegant, vil en genser kjole være din beste venn denne sesongen. her er fire rimelige og stilige genser kjoler som vi er nå forelsket i – alle priset $ 40 eller mindre!

Work-Ready Genser Dress

Cowl hals genser Knit Cocoon Dress, $ 24, Old Navy

To ting vi liker med denne genseren er farge og lengde. Den svarte og hvite flekkete striper er svært levende og ser veldig bra med en svart sko eller svarte tights.

Hvordan å style det

Du trenger ikke å utstyre dette stykket for mye. Den cowl hals vil dekke halsen og ermene komme helt ned til håndleddene, og gir deg nok dekning til å bære kjolen på egen hånd. Lengden og passform er smigrende og arbeid hensiktsmessig. For en konservativ arbeid atmosfære, paret med ugjennomsiktig svart eller grå tights.

For en date med jentene

O-Ring belte genser kjole fra Nina Leonard, $ 39.99, Chadwicks

Denne maxi er ideell for fall garderobe. Den burgunder farge er rik og utfyller inkludert faux-lærbelte perfekt. En Shirttail kant nederst på plagget er en moderne touch, mens den lange lengden holder deg varm og trygg fra å eksponere for mye i en skarp vind.

Hvordan å style det

Par med brune støvler for en sør-vestlig kjæreste utseende. Du kan også bruke en nøytral-tonet skjerf med en slank hæl for en helt annen følelse.

Genser kjoler som LBD

Black Sweater Dress, $ 32.99, Target

Hvem sier at din LBD kan ikke være en genser? Dette stykket har en feminin snitt på skulderen, samt en myk v-hals og kort-aktige lengde. Du kan bruke den som er for et kjøpesenter dag, eller lett kle den opp for dato natt.

Hvordan å style det

Halskjedet ditt vil bli vist frem her hvis du koble denne kjolen med en enkel svart sko. fordi denne kjolen er en touch på den korte siden, unngå en hæl som er for høyt eller for slank; en enkel ankel tøffel vil fungere godt.

For Viser Off

Lace Up Ribbed Knit Midi genser Dress, $ 29.95, Wet Seal

Hvis du har varm høst vær, vil du velge en genser kjole som er på den lyse siden. Dette stykket vil ikke holde deg veldig varmt, men det har en god del sex appeal, med blonder-up detaljer og formtilpasset form. Og på $ 29.95, er det et røverkjøp avtale – spesielt fordi du kan bruke den året rundt.

Hvordan å style det

Hvis været er riktig, trenger du ikke mye mye mer enn en enkel sko og et par stud øredobber til paret med denne kjolen. Når det er kaldt ute, koble denne kjolen med en denim eller skinnjakke.

Hva gjør din favoritt genser kjole se ut? Gi oss beskjed nedenfor!

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>